Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Komentarz usunięty przez autora
a) Prawdę mówi Zosia i Wojtek
b) Prawdę mówi Zosia i Wojtek
c) Prawdę mówi Janek i Wojtek
d) Prawdę mówi tylko Wojtek - prawidłowa odpowiedź
A) F + P + P (2P)
B) F + P + P (2P)
C) P + F + P (2P)
D) F + F + P (1P) - poprawna odpowiedź
Uzasadnienie do mojej odpowiedzi:
Prawdę może mówić tylko jedno dziecko. Załóżmy że:
1. Janek nie kłamie a więc "Marian ma 5zł" - jeżeli tak to i Wojtek nie kłamie bo mówi że "Marian ma
Janek jest zanegowany przez Zosię. Zosia twierdzi, że ma <5zł.Wojtek stwierdza, że minimum 1zł i to jest pewne.
Czy ma 2, 5, czy 6 to niewiadome. Może mieć 2 może mieć 5 ale to nie są pewniaki.
Generalnie z-----e zadanie...
Bo dla takiego gimnazjalisty pytanie ile może mieć Marian to pytanie mało konkretne ( ͡° ʖ̯ ͡°) takie co ma piernik do kutasa