Wpis z mikrobloga

@KonniQ: no ja to Katowice i południe polski generalnie. :< ALE mogę wpaść w weekend z rowerem (samochodem) i jakąś szaloną trasę zrobić jeśli to będzie jakieś fajne 70-100! :) Zawsze to jakaś odmiana od szarej codzienności i przygoda.
  • Odpowiedz
@neib1: Sądziłam, że nie doczekam się tego pytania, a jednak!
Uwaga. Dłuższa historia.
Generalnie nienawidzę jeździć miejskimi autobusami, ale dzisiaj byłam do tego zmuszona. Usiadłam sobie obok jakiejś dziewczyny z walizką, zakładam słuchawki i zaczynam naukę deklinacji z łaciny zwinięta w rulon. JEBS! RAZ! DRUGI! TRZECI! Ała mój mózg. Starszy pan na mnie krzyczy: 'nie widzisz, że tak pani nad tobą stoi i masz jej ustąpić miejsca?!?!!?!?!?!?'
w myślach 'no nie kurna
  • Odpowiedz
Wszystko spoko, tylko nie parasolką po głowie.

@KonniQ: Ja wiem czy wszystko spoko? Nawet p-------------e się do kogoś o coś takiego zamiast ładnie zapytać za normalne nie jest. I w sumie nie wiem czy wiek tu takich delikwentów tłumaczy. Jakoś mili ludzie nie robią się na stare lata p----------------i się dziadami.
  • Odpowiedz
@neib1: Może był wojskowym i ustawianie ludzi weszło mu w krew? Nie mam pojęcia. Wsiadałam na jednym z pierwszych przystanków kiedy było jeszcze pusto, a podczas nauki wyłączam się całkowicie i i nie rozglądam na boki.
  • Odpowiedz