Mirki wczoraj ujrzała światło dzienne bardzo fajna aplikacja madbarz.com. Świetny wspomagacz treningów bez ciężarów. Co prawda #bojowkawindowsphone będzie zawiedziona, bo nie ma jeszcze apki na ten system, ale zawsze możecie odpalić przez przeglądarkę.
Teraz nieco o samej aplikacji: - mnogość różnorakich treningów, - wygodne śledzenie i kontrola postępów w treningu jak i wagi itd, - obrazowo przedstawione partie mięśni które pracują podczas danego ćwiczenia, - możliwość wyboru stopnia zaawansowania, Zachęcam wszystkich, a zwłaszcza #przegryw :) Do zobaczenia w ekipie bar brothers!
@Cummykaze: Bez urazy, ale uzytkownicy wykopu narzekają na twórców, że nie naprawiają tagów, a sami używamy ich bez ładu i składu. Wołasz 440 osób, żeby im powiedzieć, że nie ma aplikacji na ich system. Ale użytkowników androida czy iOSa, którzy mogliby pobrać sobie aplikację ze sklepu i byliby znacznie bardziej zainteresowani wpisem, już ignorujesz. Gdzie tu sens, gdzie logika?
@venomik: masz rację. Taguje zatem #bojowkaandroid tagu iosa nie znam. Siedzę w robocie bez komputera. Nie mam dostępu do tagów, albo nie umiem tego robić na androidzie.
Muszę wam powiedzieć, że bardzo się cieszę z wykopu -2.0. Jego zaawansowanie technologiczne, dopracowanie detali, a przy okazji wprowadzenie na samym początku roku, zmotywowało mnie, żeby zrobić mały odpoczynek od tego serwisu. Ile potrwa? Pewnie długo ( ͡°͜ʖ͡°)
Chcę w końcu usunąć konto z tego chlewu i chyba się już nie da xD Po kliknięciu w link potwierdzający, który przysyłają na maila absolutnie nic się nie dzieje... Idealny sposób na zatrzymanie odpływu użytkowników! #wykop #nowywykop ##!$%@?
Teraz nieco o samej aplikacji:
- mnogość różnorakich treningów,
- wygodne śledzenie i kontrola postępów w treningu jak i wagi itd,
- obrazowo przedstawione partie mięśni które pracują podczas danego ćwiczenia,
- możliwość wyboru stopnia zaawansowania,
Zachęcam wszystkich, a zwłaszcza #przegryw :) Do zobaczenia w ekipie bar brothers!
#trenujzwykopem #madbarz #mikrokoksy
Wołasz 440 osób, żeby im powiedzieć, że nie ma aplikacji na ich system. Ale użytkowników androida czy iOSa, którzy mogliby pobrać sobie aplikację ze sklepu i byliby znacznie bardziej zainteresowani wpisem, już ignorujesz.
Gdzie tu sens, gdzie logika?