@ManWithNoName: DOBRE. Czemu masz płacić alimenty? 3-4 dni w tygodniu to raczej dużo, jeśli w tym czasie syn jest u Ciebie i ponosisz koszta to raczej nikt nie powinien nikomu płacić, co?
@noelo_cohelo: Sądy to /cenzura/.. Jakby nie było to zawsze przyznają rację matkom.. To nic, ze facet z--------a na rodzinę, stara się dla nich itp itd. Kobieta w tym czasie może zachować się jak pani przy latarni i facet w sądzie jest przegrany.
@ManWithNoName: rozwodzicie się? Jakby nie było najelpiej jakoś się dogadać, chociaż to trudne.. Dla dziecka też najlepiej. Ile ma lat? Co jak co ale tutaj to faktycznie jestem po stronie facetów w dużej mierze, bo nie powinno być tak jak piszesz a chyba jednak trochę jest.. :/
@ManWithNoName: która historia nieudanego małżeństwa jest krótka? ( ͡°͜ʖ͡°) Powodzenia Cumplu, trzymaj się. I tak nie jest najgorzej, bo niektórzy ojcowie dostają 4h raz na 2 tygodnie w obecności matki, weź wychowuj dzieciaka w ten sposób..
Ja wiem. Czytam historie i włos /którego nie mam/ jeży się na głowie.. Najlepsze jest to, że ojciec postrzegany jest jako ten najgorszy i nie ważne czy jest prezesem, pracownikiem fizycznym czy innym.. Rozumię, jeśli ktoś się znęca nad rodziną.. To jest niedopuszczalne..
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Czemu masz płacić alimenty? 3-4 dni w tygodniu to raczej dużo, jeśli w tym czasie syn jest u Ciebie i ponosisz koszta to raczej nikt nie powinien nikomu płacić, co?
Ile ma lat?
Co jak co ale tutaj to faktycznie jestem po stronie facetów w dużej mierze, bo nie powinno być tak jak piszesz a chyba jednak trochę jest.. :/
Najlepsze jest to, że ojciec postrzegany jest jako ten najgorszy i nie ważne czy jest prezesem, pracownikiem fizycznym czy innym.. Rozumię, jeśli ktoś się znęca nad rodziną.. To jest niedopuszczalne..