Aktywne Wpisy

kutang__pan +554
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.
źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
FisioX +299
Kojarzycie mema "Mamo, na jutro potrzebuję kilo gwoździ i deskę do szkoły"?
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
źródło: temp_file403113827168782354
Pobierz

Mój Misiek trochę nieśmiały, bo zakompleksiony. Nie mam zbytnio środków aby zadbać o jego estetykę, ale jak zrobi się cieplej to coś pokombinuję. Na razie dostał zderzaki przed zimą i od razu trochę bardziej samochód przypomina. Nieśmiały, ale dzielny. Zawsze się dogadujemy i jedzie tam gdzie mu wskażę :P
Ostatnio znów wożę ze sobą hilifta, na całe szczęście, bo dziś nie popatrzyłem gdzie jadę i niechcący wjechałem w rów, do tego zatrzymałem się nad nim.
Uratowałem się dzięki temu, że łopata w bagażniku i hilift na zapasie - wygląda jak by było równo, ale stoję nad rowem. Przez co jedno tylne koło wbite w nadkole, a drugie wisi w powietrzu(to widoczne). Z przodem siłą rzeczy tak samo, a byłem sam, to nie było komu bujnąć fury na boki aby sama wyszła ;P
#pajero
źródło: comment_N5SuEMl90YXdeMlmuVNIPHnT29deAsXp.jpg
Pobierz@Losiuu: Odebrano mi dowód za brak zderzaków, musiałem kupić zderzaki xD
@NieznanyAleAmbitny: Diesel, lepiej radzi sobie z wodą - to istotne jak ja prowadzę ^_^
Mocy nadmiaru nie ma, 2,5 tdi 99KM 240nm. Ale w teren wystarczy, szczególnie uwzględniając reduktor, wtedy nie ma mocnych
A blokady tak, moje marzenie - choć z nimi było by zbyt łatwo chyba jednak :P
Przez jakiś czas w naszej ekipie jeździło Pajero jak moje, tylko z tylną blokadą i tam gdzie musiałem się ratować wyciągarką on parł na przód.
Tak samo lift na zawieszeniu, na razie mam tam pohakowane wszystko, zamiast zrobione