Wpis z mikrobloga

To ja też się pochwalę #pokazauto

Mój Misiek trochę nieśmiały, bo zakompleksiony. Nie mam zbytnio środków aby zadbać o jego estetykę, ale jak zrobi się cieplej to coś pokombinuję. Na razie dostał zderzaki przed zimą i od razu trochę bardziej samochód przypomina. Nieśmiały, ale dzielny. Zawsze się dogadujemy i jedzie tam gdzie mu wskażę :P

Ostatnio znów wożę ze sobą hilifta, na całe szczęście, bo dziś nie popatrzyłem gdzie jadę i niechcący wjechałem w rów, do tego zatrzymałem się nad nim.

Uratowałem się dzięki temu, że łopata w bagażniku i hilift na zapasie - wygląda jak by było równo, ale stoję nad rowem. Przez co jedno tylne koło wbite w nadkole, a drugie wisi w powietrzu(to widoczne). Z przodem siłą rzeczy tak samo, a byłem sam, to nie było komu bujnąć fury na boki aby sama wyszła ;P

#pajero
anonim1133 - To ja też się pochwalę #pokazauto

Mój Misiek trochę nieśmiały, bo zak...

źródło: comment_N5SuEMl90YXdeMlmuVNIPHnT29deAsXp.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ha_112: Na co dzień także, skracam sobie zawsze drogę, omijam korki i miasto często - w sensie legalnie, nie, że chodnikami :P
@Losiuu: Odebrano mi dowód za brak zderzaków, musiałem kupić zderzaki xD
@NieznanyAleAmbitny: Diesel, lepiej radzi sobie z wodą - to istotne jak ja prowadzę ^_^
Mocy nadmiaru nie ma, 2,5 tdi 99KM 240nm. Ale w teren wystarczy, szczególnie uwzględniając reduktor, wtedy nie ma mocnych
  • Odpowiedz
@stg44: Czasem niewygodne i irytujące. Ale w sumie dzięki prostocie raczej niezawodne.
A blokady tak, moje marzenie - choć z nimi było by zbyt łatwo chyba jednak :P
Przez jakiś czas w naszej ekipie jeździło Pajero jak moje, tylko z tylną blokadą i tam gdzie musiałem się ratować wyciągarką on parł na przód.

Tak samo lift na zawieszeniu, na razie mam tam pohakowane wszystko, zamiast zrobione
  • Odpowiedz