Aktywne Wpisy
WaveCreator +241
Dzięki koledze @Skorvez_957_ możemy podziwiać jak się bawił pobożny Polak w młodości (dopóki balonowy nie usunie konta) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu
#bekazpisu
MakaronowyStwor +359
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Postanowiłam napisać tu a dotyczy Allegro.Sytuacja sprzed kilkudziesięciu minut.
Od jakiegoś czasu swoje niezadowolenie z funcjonowania i zakłamania tego molocha zaczęłam wylewać na ich fan pagu na facebooku . Oczywiście większość nieprzychylnych uwag została ukryta , dziś chcąc coś napisać na ich stronie w dziale dodaj post na stronie okazuje się bezskuteczna.Pod ich zdjęciami owszem mogę więc piszę po chwili trachhhh ......moje konto na facebooku zostało usunięte. Nie żal mi konta bo było "nieprawdziwe".
Co można powiedzieć o tym całym incydencie??
Prawda o nich samych ich przerosła , sprzedaż podrób jest dla nich żyłą zlota , kiedy plują im w twarz twierdzą ,że pada deszcz.Wytykałam ich zaklamanie, brak kopetencji pracowników .Co jest ważne??Ważne że jest obrót , jest dla nich kasa. Nie zamierzam już u nich kupować , to samo mogę kupić na aliexpress i wiem ze kupuję replikę a nie łudzę się i staram przekonać sama siebie,że kupujac na Allegro zrobilam dobry interes bo taniej niż w sklepie. Chce mi sie rzygać, mam dość Allegro i Facebooka.
#allegro
@Xleonidas: Nie, po prostu z ich punktu widzenia jesteś drącym jape pod blokeim kolesiem, którego można łatwo uciszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Są inne drogi do poprawy serwisu.