@Aleksander_Newski: Nie wiem ,ale z czasem mysle ze poprostu chvj w dupe polakom robakom cebulakom, taki kraj na jaki zasluguja, ludzie, jakich wybieraja, ludzie na miare ich mozliwosci, a ja stad s--------m ,elo.
@xer78: Wyborcy obu partii są mocno etatystyczni. Z tą różnicą, że PiS uczciwie przyznawał, że będzie planował rozdawać. Natomiast PO startowała kiedyś jako partia umiarkowanie liberalna gospodarczo, a potem oszukała swoich wyborców.
@Aleksander_Newski: ! Uczciwie przyznawał, że będzie planował rozdawać? Dobre :) Każdy polityk to oszust, jeden większy drugi mniejszy ale oszust idiota to już za dużo.
@xer78: Tak. PIS od samego początku grał partię socjalną: becikowe, zasiłki dla ubogich rodzin, zwiększenie podatków dla zagranicznych firm ect. Natomiast w dawnych czasach sztandarowym planem PO było tzw "3 razy 19%".
@Aleksander_Newski: pamiętam scenkę z tv. tak zwany Tuskobus - przed wyborami zajechał do jakiejś wioseczki. czekali tam protestyjący, co prawda bez krzeseł ale z bannerem o kłamstwach. bliżej miejsca parkingowego - lepiej wykształcona młodzież z PO. też z banerami. jak autobus podjeżdżał, rzucili się aby oddzielić go od protestujących. była to tylko taka migawka reportażowa, ale usłyszałem słowa tej młodzieży PO: "Zasłońmy ich, zasłońmy", takim służalczym tonem. chcieli, żeby premier
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#antyneuropa #polityka
Każdy polityk to oszust, jeden większy drugi mniejszy ale oszust idiota to już za dużo.
@baney114: Głowa do góry. Nie wszyscy tacy są :)
@ripp1337: Widzę, że ból (czy raczej bul) prawdy zmusza już niektórych do ataków personalnych.
@Doug: Wyborcy PSL akurat nie są głupi. Głosują na PSL bo odnoszą z tego bezpośrednie korzyści.
@Aleksander_Newski: tak
bliżej miejsca parkingowego - lepiej wykształcona młodzież z PO. też z banerami. jak autobus podjeżdżał, rzucili się aby oddzielić go od protestujących. była to tylko taka migawka reportażowa, ale usłyszałem słowa tej młodzieży PO: "Zasłońmy ich, zasłońmy", takim służalczym tonem. chcieli, żeby premier
Komentarz usunięty przez moderatora