Aktywne Wpisy
mirko_anonim +330
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
volodia +351
Komentarz usunięty przez autora
1) te kropki jakoś mi nie leżą, na ekranie monitora wygląda trochę jak cerata na stół
2) jeżeli na drugiej stronie będą tylko te dwa wierszyki, to ich rozmieszczenie jest fatalne (ale pewnie na środku będą jeszcze jakieś informacje, nie?)
3) pomysł z karmą jest przekomiczny
Co do karmy to czemu nie? XD
@Krawwo: tak średnio XD
Ja uważam że zamiast tak być na siłę oryginalnym, warto jednak odpuścić sobie dobroczynność i przyjąć te kwiaty. W końcu raczej nie zakłądasz że będziesz jeszcze kiedyś brał ślub? W sumie wino też może być niezłym pomysłem.