Wpis z mikrobloga

@Aerodeckvv: Moc niemierzona jeszcze ;p Setup N/A 124KM i 170NM, setup 0.5 turbo ~170KM/2XXNM, za miesiac dwa jak się ogarne będzie pełnoprawny setup z wystrojeniem i dużąąą sprężarką :P Mam nadzieję, że będzie sporo powyżej 200 :P @OBRSO wygląd nie zachwyca, bo jakoś nad nim się nie spuszczam, ale trochę go ogarnę przed wakacjami :P @mistrz_tekkena ehheheh, nie mam pojęcia, ale raczej słabo, chyba, że laski się jarają
vakir - @Aerodeckvv: Moc niemierzona jeszcze ;p Setup N/A 124KM i 170NM, setup 0.5 tu...

źródło: comment_jSSjwN55fTlDStD12FhE8scLZ8E1MEGH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@vakir: Jak to ogółem jeździ po takich modach :D ? Jezdzilem lanosem i szczerze mówiąc zapamiętałem go z kiepskiego prowadzenia, zawieszenia, hamowania itd. Da sie to poprawić modami :D ?
  • Odpowiedz
@vakir: Wrzuć zdjęcie jak stoi bokiem. Też mam lanosa, niestety w pakiecie "klasycznym" ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Lewą poduszkę amortyzatora masz chyba do wymiany.
  • Odpowiedz
@anonim1133: Turbina prawie podeszła od Astry J 1.6T, naprawde przeróbki były kosmetyczne :P Niestety do tuningu takich sprzętów to tylko własna wyobraźnia i TIG , bo nie ma żadnych części tuningowych :P Większa turbina zwiększy laga, ale to nie jest samochód do jazdy po mieście, no i trzeba pamiętać, ze są seryjne korbowody więc jak później będzie wstawać do lżej dla nich :) Turbo obecnie jest ustawione na MBC na
  • Odpowiedz
@Emdowu: Nie taki złudzenie poduszka jest OK. Jak znajdę to wrzucę, stoi aktualnie na 16 przód 7.5J tył 9J :P więc jest szeroko :P @Aerodeckvv: Tak jest delikatnie odprężony grubszą uszczelką pod głowicą, wg. obliczeń na kolanie powinno wyjść 9.2 (seryjne 9.5). Do tego jest wykonany porting głowicy i dotarte zawory na nowo :P Jeszcze powiem taką ciekawostkę, jest założony FABRYCZNIE NOWY silnik prosto z żerania ;p Niestety
vakir - @Emdowu: Nie taki złudzenie poduszka jest OK. Jak znajdę to wrzucę, stoi aktu...

źródło: comment_RrXWFn2OcX8aSu96nn8wvtf2n4uKC6P8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz