Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +844
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +71
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
#kiciochpyta #lodz #rower
@slepowzroczny: A coś precyzyjniej?
@artnow: ponad 7 lat na wykopie....
Arturówek
Ja tam lubie okolice Olechowa (w tym zajebisty kawałek asfaltu koło Della)
Ja w zasadzie tras nie szukam jako takich, tylko ciekawych miejsc do odwiedzenia i obejrzenia.
chyba, że się coś zmieniło, bo ostatnio byłam z 5 lat temu. ale pamiętam, że pod wieczór, jak mgła wyłazi jest świetnie.
Polecam też dotrzeć tutaj: https://www.google.pl/maps/dir/51.7174179,19.3426941//@51.7166491,19.3438114,493m/data=!3m1!1e3
te stawiki, czy leśne kałuże, są wyżej niż ścieżka, którą się do nich idzie, co robi dziwne wrażenie:)
@adzislaw: I to są ciekawe miejsca. Pewnie niedługo zajadę tam.