Aktywne Wpisy
ish_waw +696
gracilis +49
Obserwuje sobie kacapską propagandę na wykopie i muszę napisać, że po wielu próbach udało jej się trafić w gusta wykopków. Mianowicie mnóstwo wpisów odwołuje się do treści "nie mam zamiaru walczyć za kraj który nic mi nie daje i tylko zabiera". Kontynuując punktem zaczepienia są p0lki, janusze wyzyskiwacze, mityczne wieloletnie kolejki na rezonans itd. Żeby mieć świadomość, jak bardzo jest to wycelowane w obrzydzenie polakom Polski trzeba pamiętać, że rosyjska propaganda nie
Zapraszam na godzinę 21:00 o tutaj.
Co do audycji demoscenowych, jeśli jesteś chętny na kawałki demoscenowe i chcesz być wołanym na takie audycje, kliknij tutaj.
Jeśli chcesz być wołany na wszystkie moje audycje, polecam kliknąć tu.
Tak że tego... zapraszam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#japermuzykant #80s #muzykaelektroniczna #wykopfm
@8_in, @Adrian77, @afrolo2568, @analnyterrorysta, @Archob, @a_st, @Bartek2016, @benwatkins, @beroslaw, @bomieboli, @borysszyc, @Creep, @Dave987654321, @dinn, @drakkein, @dystanazja, @FLAC, @foster1, @FYDITM, @F_scratcher,
Nie chcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość dopisać lub wypisać się z listy
@gintonic, @GreenIsNotACreativeColor, @grodd_belham, @Guti37, @Hirage, @Horpyna88, @hurin, @jestem-tu, @Kisieliusz, @Klejrol, @kocham_jeze, @Kopamatakawapl, @Kozak_Lkr, @laki1, @Lelia, @leworwel, @malinowomalinowa, @MariuszJakistam, @max1m0-, @millo216,
@MrGreeneye, @MroczneCiacho, @ni-hu-ja, @OttmanGerroso, @parodiaczlowieka, @Piesa, @Pieszy_Easy_Rider, @plonace_kalosze, @radd00, @Ratriczek, @rudy2007, @sheep17, @sit0, @Stopa_Stefana, @strawberian, @sunspots, @TenebrosuS, @Trzesidzida, @uosiu, @vocs,
@VoodooChild, @Wilt0n, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @YourNightmare, @Zielarz25, @zordziu,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy