Aktywne Wpisy
EndThis +186
switcher20 +83
Jak możesz nie chcieć mieć dzieci? Przecież każdy organizm żywy chce i się nawet nie zastanawia. Zobaczysz jeszcze ci się odmieni, jesteś młoda, masz dopiero 20 lat. Poczekaj do trzydziestki to ci się na pewno odmieni. Natury nie oszukasz, zegar biologiczny zacznie tykać. A jak ci się dalej nie odmieni to poczekaj do czterdziestki. No mówię ci odmieni ci się. Pożałujesz tej decyzji i zostaniesz sama. A jak dalej ci się nie
+ #pokazmorde #pokazklate
Fajna dziołcha.
@TwigTechnology: pewnie jest. chociaz jakby byl to by wiecej #webdev spamu bylo
chodzmi mi o to ze jako szef luzacki obserwuje czego chca ludzie - a prawdziwi ludzie chca isc do domu do rodziny albo znajomych albo do sklepu i zajac sie swoimi sprawami a nie siedziec w pracy w ktorej i tak siedza z dojazdami blisko 10h :(
gdybym byl pracownikiem to naprawde nie chcialbym przesadzac z takimi nasiadowkami firmowymi,
mi/nam w firmie gdzie pracuje wychodzi 6-7h dziennie + rvk nie jest jakims megalopolis i dojazd+powrot to na ogol 1h
& troche nie
u nas np. wszyscy mamy wglad w finanse firmy (obrot/dochod/kontrakty z klientami), raz na kwartal mamy zebranie podsumowujace i badamy ile & jakich klientow atakowac czy poprawic relacje, gdzie co lepiej zrobic itd itp analizujemy i kombinujemy i dzieki temu wiekszosc pracownikow faktycznie
a jak jest gest to sie pizze zamawia
dlatego zawsze powtarzam jesli ktos nie skonczyl 40tki to zawsze dobrze wyjechac ba nawet kolo 50tki warto z polski uciec :) nie chodzi o sama pensje ale o cala otoczke
no i mile jest to ze jak ktos nie chce to nie ma
szef wtedy zarabial 650k isk, ja dostawalem cos pomiedzy 300-400k. btw ten motion