Wpis z mikrobloga

@wyspiarka: Jesteś pewna? Przypominam, że w Azji koty lądują na talerzu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@jjstok: ~3400zł. Emirates. Generalnie na Filipiny z Polski można polecieć w dwojaki sposób.
Pierwszy, Emirates z przesiadką w Dubaju. Opcja jest droższa, ale łączny czas podróży nie przekracza 18-20h.
Druga, China Southern Airlines z przesiadką w Amsterdamie i Pekinie. Bilety można kupić już za 2200-2500zł, ale łączny czas podróży
  • Odpowiedz
@xEm: Nie dostaniesz plusa! Zwiedzaj, poznawaj, podróżuj, rób zdjęcia i filmy, ale NIE ŁAŹ PO KAFEJKACH INTERNETOWYCH i nie siedź na portalach społecznościowych!

W Indiach, co kafejka to wypełniona "białasami", którzy wrzucają niemal identycznie fotki na swojego "fejsbuczka".
Osobiście doświadczyłem tego epickiego obrazka, gdzie kafejka, 10 kompów dookoła pomieszczenia i dosłownie na każdym niebieska strona facebooka.

Apeluję, nie bądź uczestnikiem
  • Odpowiedz
@Fall: Masz dużo racji, że to festiwal żenady, ale nie zamierzam wrzucać pierdyliarda zdjęć z oklepanych miejsc.

Chcę założyć tag gdzie będę wrzucać ciekawostki, ciekawe historie, porównania, subiektywne odczucia. :)
  • Odpowiedz
@xEm: świetny pomysł!

To teraz moja sugestia: zanotuj je sobie w zeszyciku, telefonie, komputerze czy na serwetce i przywieź do domu. Poświęć trochę czasu po powrocie na poukładanie i dopracowanie każdej notki w sensowną treść.
Dzięki temu Twoje materiały nabiorą troszkę dystansu, ale też mając zgromadzonych więcej zdjęć, będziesz miał większy wybór w dobraniu fotki do treści.

Zamiast prosić o plusy i robić sondę czy ktoś w ciemno życzy sobie subskrybować Twoje wpisy (o których jakości nic nie może wiedzieć), załóż swój tag i zacznij wrzucać wpisy po powrocie, dopracowane i opatrzone ciekawymi
  • Odpowiedz
Polecam skorzystać z usług masażysty 4$ za godzinę ;-). Uprzedzam pytanie ja tam nie byłem :-( ale żona mojego kolegi właśnie z tamtąd wróciła...
  • Odpowiedz