Wpis z mikrobloga

• 396
Mirki, leze wlasnie w szpitalu w szmiesznej papierowej sukience w oczekiwaniu na operancje. Pierwsza w zyciu wiec sypnijcie troche plusow. Tak ze 100 :P

#oswiadczenie #szpital
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kismeth: Mialem operacje na zerwane wiazadlo w kolanie. Pielęgniarki kazaly mi zdjąć majtki do operacji. Znieczulony bylem caly i sie obudziłem juz w łóżku po wszystkim. Strach pomyśleć co robili z moim ptakiem te pielegniarki zanim przyszedł doktor chirurg
  • Odpowiedz
Mialem operacje na zerwane wiazadlo w kolanie. Pielęgniarki kazaly mi zdjąć majtki do operacji. Znieczulony bylem caly i sie obudziłem juz w łóżku po wszystkim. Strach pomyśleć co robili z moim ptakiem te pielegniarki zanim przyszedł doktor chirurg

@Adrian0: Tego się bałeś. Koleżanka w ostatniej chwili przed taką operacją zdecydowała się na znieczulenie zewnątrzoponowe zamiast ogólnego, wiec podczas przygotowań (dezynfekcja, malowanie) mogła powiedzieć im że to nie ta noga. Gdyby
  • Odpowiedz
@Kismeth: Pierwsza noc najgorsza, weź sobie coś nasennego bo inaczej będziesz się męczył całą noc. (Robiłem to 2 grudnia i tamponada uciskała więc nie mogłem się "skupić na zaśnięciu")
  • Odpowiedz
@demekion: Mialem miec zastrzyk w kręgosłup i po bólu. Jednak taka jestem c--a ze trzaslem sie ze strachu i mimo 3 prob anestozjologa trafienia w galerety kręgosłup. Dali mi maskę na nos i buzie do oddychania po czym usnalem po jakichś 10 sekundach
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Jestem prywatnie wiec miesiac, na nfz czekalbym min 9 mies jak rozmawialem, ale kumpel czekal prawie poltora...

Nic nie bolalo, pelna narkoza. Leb mnie trocje teraz cmi no i nos zawalony. Glupie uczucie i ciezko sie oddycha. A dalej zobaczymy bo dopirro 3 h po zabiegu
  • Odpowiedz