Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +140
Który to lvl psiarstwa jak kupujesz swojemu psu zabawki do ruuchania?
#dogpill
#dogpill
źródło: temp_file5793714771568757187
Pobierz
iquiet +45
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś

źródło: comment_kenProuLtf8SVA45LdKOlKkAJu8LWeCn.jpg
Pobierzźródło: comment_pGda1JsLlSzYFWRPGaWwNndQp4mRFYN3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Przyjacielu zdjęcia są fajne , bo co innego może ci zaoferować Leszke ? , Wychwalanie Tuska , Kopacz , zdjęcia z pielęgniarkami w szpitalu czy wywiad o super rządzie . Ciekawe wykłady mówione przez mądrych ludzi gdzie 2 godziny mija jak 5 minut to nie ta strona .
Niech o tym nowym porządku świata NWO Leszke dyskutuje z ludżmi , z którymi robi sobie tutaj mnóstwo foci codziennie i papla się z nimi pół dnia w wodzie . Przekona ich po 5 minutowym wykładzie . bu bu bu ha ha ha.
My już z cwaniaczkami Niemcami w UE jesteśmy i komu to na dobre wyszło niech sam leszke oceni . Powinien by też pojechać do Portugalii i tam chrzanić o NWO zwykłym Portugalczykom . Piękne jajo kurze w ciągu 5 minut ścierałby z czoła .Taka prawda.