Aktywne Wpisy
Tyrande +178
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Rafonixkozak2008Pl +370
Potężna Unia jak zawsze z rigczem, a konfiarze i onuce dupa cicho ʕ•ᴥ•ʔ #uniaeuropejska #ue #nintendoswitch #nintendo #konfederacja
KOMENDA WOJEWÓDZKA POLICJI W KRAKOWIE
podinsp. Mariusz Ciarka:
Policjanci zobaczyli w tłumie mężczyznę, używał słów wulgarnych w stosunku do Pana Prezydenta. W pewnym momencie chwycił krzesło i chciał tym krzesłem rzucić w Pana Prezydenta to była odległość około 2/3 metrów. Policjanci zareagowali błyskawicznie obezwładniając mężczyzne. Jest to znany nam pseudokibic jednej z krakowskich drużyn. Zatrzymaliśmy go pod kierunkiem 2 zarzutów, znieważenia prezydenta RP i usiłowania czynnej napaści, do których wstępnie się przyznał.
Krótko, zwięźle i na temat:
Zatem słowa "pseudokibic" nie używają dziennikarze, a policja. Macie zastrzeżenia? Napiszcie do niej.
To NIE NASZA WERSJA, a Policji. To bardzo ważne, gdyż są tu osoby, które zarzucają widzom brak myślenia, choć media podają źródła informacji.
#krzeslo #4kuce #neuropa #4konserwy #komorowski #policja #polityka
Macie wy tam honor i godność człowieka? (pytanie retoryczne).