Wpis z mikrobloga

@000loki: byłem, ale ładnych kilka lat temu i zupełnie zapomniałem o tym miejscu. Wtedy mnie jakoś nie urzekło, ale muszę spróbować ponownie. Właściwie to nawet nie jestem pewny czy to ta sama marka, ale na pewno w tym lokalu to było.
@j3d1: no moim zdaniem to sa najlepsze lody na chwile obecna jakie jadlem. Ja co prawda nie stalem w kolejce do Polish Lody i nigdy tego nie zrobie, ale znajomi, ktorzy jedli tu i tu mowili, ze Marcello ma porownywalnie dobre ;)

Trololo to sciep..
@000loki: No ta kolejka mnie przeraża. Raz skorzystałem jak się burza kończyła i nie zdążyło się ludzi zejść, a tak to raczej na wynos biorę w lokalu, wtedy nie trzeba stać. Obczaję tego Marcello, ja w ogóle jestem fanatykiem włoskiego smaku i dziwi mnie, że przeciętne włoskie lodziarnie (lub np. pizzerie) są lepsze od tych najlepszych w naszym kraju:(
@JohnMarkII: nie bywam raczej w tej okolicy. To co napisałem to mój top, nie jestem jakimś "lodowym kiperem", więc pewnie w mieście znalazłoby się trochę dobrych lodziarni. Co nie zmienia faktu, że dosyć ciężko o smaczne lody w okolicach rynku, nawet szeroko pojętych okolicach, jak Bema.