Aktywne Wpisy
L24D +59
AntyspoIeczny +73
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
Używa dokładnie tych samych żartów, tekstów i poglądów co 90% ludzi z neuropy na wykopie. Tak jak identyczne są używane memy, stosunek do #korwin , Grodzkiej, zwroty w stylu "stop polonizacji Europy hehex" itd. Widać, że albo jest aktywnym neuropkiem. Albo kimś bardzo zbliżonym do niego, co daje nam obraz przeciętnego bojownika tej grupy. Tutaj jeden z przykładów:
Jak każdy członek ekskluzywnego klubu IQ100+ czuję zażenowanie czytając wypociny ludzi spod tagu na n. Ale szczerze mówiąc sam nie spodziewałem się, że oni tak wyglądają.
Poznajcie więc proszę typowego neuropejczyka. Przywołajcie sobie jego obraz za każdym razem kiedy przeczytacie na wykopie coś głupiego, wychodzącego spod ich klawiatury. Bądźcie wyrozumiali dla nich z powodu młodego wieku.
#4konserwy #bekazlewactwa #antyneuropa #heheszki
To co mu powie osoba która mu płaci za tę propagandę. Nie od dziś wiadomo, że w większości lewactwo i jego skrajne pochodne są opłacane, gdyż żeby z własnej nieprzymuszonej i nie kierowanej względami finansowymi woli propagować i "wyznawać" lewactwo, to trzeba być chorym psychicznie. Chociaż w sumie jak się patrzy na przykłady tego z tęczowej armii i "1,6 Stopnia"
http://www.wykop.pl/wpis/11620715/wedlug-neuropy-homoseksualisci-moga-sie-rozmnazac-/
Podobno gość się uważa za inteligentnego.
Masz mój post na fejsie na dowód że ja to ja
https://www.facebook.com/16STOPNIA/posts/806770596074192