Wpis z mikrobloga

@majsterzpolski: @fvck: @schreder: Nie narzekajcie tyle, bo to aż komicznie wygląda. Narzeka tu dosłownie każdy w takiej ilości że się porzygać można od tego. Kilka tygodni temu jak stałem na przystanku jakiś stary dziad zaczął przeklinać na cały głos jakie wszystko jest gówniane, co to ma być że wywrotka blokuje pas ruchu na minutę, bo musi piach wyładować. Jak się na spokojnie podejdzie to nie jest tak źle. Jak
@JACHIN: Jakbyś wyciągnął kija z dupy i przeczytał ze zrozumieniem mój komentarz, to może byś zauważył, że ja nie narzekam ( ) są remonty, są utrudnienia, to chyba jasne.

A teraz wyrzygaj się, może ciśnienie Ci spadnie :)
@JACHIN: Ja rozumiem. Bo utrudniają życie. Trzeba będzie wcześniej wstawać, więcej czasu tracić w korkach, na przystankach w oczekiwaniu na autobus, w autobusach, autach. Coś się zmienia, pojawia się utrudnienie - nikt nie będzie pałał radością. Nikt stojąc w korku nie będzie myślał o tym, że za pare lat będzie lepiej.
@fvck: kazdy dba o swoj interwa. Ja nie jestem uzytkownikiem komunikacji muejakiej wiec dla mne kazde utrudnienie dla ruchu samochodowego jest inminus. I nie dziwcie sie ze mi sie to nie podoba.
@JACHIN: Przede wszystkim dlatego ostatnio pół roku Olsztyn sparaliżowany bo buspasy (które gunwp dały) a teraz tramwaje które też...gunwo dadzo. Poza tym ogólnie jeżdżenie po Olsztynie jest wkurzające przez wszechobecne światła. Jakby się z takim zapałem wzięli za remontowanie dróg to byśmy mieli najlepsze w Polsce