Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +656
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
XYZ91 +17
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
To i tak nadal nie rozumiem idei wstawiania zdjęć kwiatów na #facebook przy każdym "święcie". Ostatnio #walentynki a teraz #dzienkobiet, który notabene jest jutro!
Na cholerę chwalą się jakimś rumiankiem, liśćmi kasztanowca, przebiśniegami i zmutowanymi różami bez kolców? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wspominając o komentarzach!
[najlepsza przyjaciółka]: O Boże! Piękna niespodzianka!
[ONA]: Ha! Nawet się nie spodziewałam.
Ta... Jasne, czekałaś #!$%@? na to, bo jakby Ci nie kupił to byś chyba zabiła go w śnie. Albo co gorsza jebnęłabyś focha.
#logikarozowychpaskow
Śmieje się, bo ja takich bym nawet nikomu na pogrzeb tego nie przyniosła :D
@Meara: znajoma Ci umarła? Najszczersze kondolencje( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjęcie liona xD
Dajcie spokój, dziewuchy chwalą się byle gównem a już kwiatkiem to w ogóle. To nic,że w albumie nasrane kwiatami i innymi. Liczy się lajk i komentarz i życie jest piękniejsze!
@Tymitun: Ja jestem #!$%@?! :D
@Skyworld: Jakbym ja dała zdjęcie liona, a obok whisky i podpisała: Jedzcie i pijcie z tego wszyscy to dostałabym lajka za moje spaczone poczucie humoru. A gratulacje będą mi składać na moim pogrzebie i klaskać, że w końcu będę kogoś innego #!$%@?ć :D
Znam tylko jeden kwiatek :D