Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem #rozowepaski pomimo, że sama jestem różowa, a mój mózg robi #!$%@?ę z logiki.
To i tak nadal nie rozumiem idei wstawiania zdjęć kwiatów na #facebook przy każdym "święcie". Ostatnio #walentynki a teraz #dzienkobiet, który notabene jest jutro!
Na cholerę chwalą się jakimś rumiankiem, liśćmi kasztanowca, przebiśniegami i zmutowanymi różami bez kolców? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wspominając o komentarzach!
[najlepsza przyjaciółka]: O Boże! Piękna niespodzianka!
[ONA]: Ha! Nawet się nie spodziewałam.

Ta... Jasne, czekałaś #!$%@? na to, bo jakby Ci nie kupił to byś chyba zabiła go w śnie. Albo co gorsza jebnęłabyś focha.
#logikarozowychpaskow
Pobierz M.....a - Nie rozumiem #rozowepaski pomimo, że sama jestem różowa, a mój mózg robi #!...
źródło: comment_RlaQfVkudBpKBoxLSTx7kcfHTMlzPhQl.jpg
  • 38
Obrzydliwe chabazie!
Dajcie spokój, dziewuchy chwalą się byle gównem a już kwiatkiem to w ogóle. To nic,że w albumie nasrane kwiatami i innymi. Liczy się lajk i komentarz i życie jest piękniejsze!
@nerwicaaa: chabazie? A co to #!$%@? jest? :D Jaki to kwiat? :D

@Tymitun: Ja jestem #!$%@?! :D

@Skyworld: Jakbym ja dała zdjęcie liona, a obok whisky i podpisała: Jedzcie i pijcie z tego wszyscy to dostałabym lajka za moje spaczone poczucie humoru. A gratulacje będą mi składać na moim pogrzebie i klaskać, że w końcu będę kogoś innego #!$%@?ć :D