Wpis z mikrobloga

Mireczki, polećcie jakąś pizzerię w #bialystok z bardzo dobrą pizzą i nie koniecznie wygórowaną ceną. Da Grasso i Savona odpadają
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BlaZeR: nie mówię, że Twoja opinia jest zła. Jak Ci smakuje pizza z allepizza to bardzo dobrze. Są ludzie, którzy na pizze zawsze idą do da grasso. Kto co lubi. A co do innych pizzerii - domyślam się, że kucharze się zmieniają, ale receptury chyba zostają w większości te same? No chyba, że pizza się nie sprzedaje. Uważam też, że nie zawsze w gestii kucharza jest to, że nagle w
  • Odpowiedz
@Maver87: @BlaZeR: dobrej pizzy nie jadłeś ;) <-- to co to znaczy? Nie wykręcaj się, następnym razem po prostu się zastanów zanim do kogoś coś takiego napiszesz, bo ja cię nie znam i jak pisze mi coś takiego ktoś nieznajomy, jeszcze z jakimś uśmieszkiem, to jest to dla mnie prostackie.
Znam kucharzy z kilku pizzerii i oni mają duży wpływ na smak pizzy, oczywiście że nie od nich
  • Odpowiedz
@BlaZeR: może nie powinienem był tego tak ująć i napisać, bo w sumie jak później napisałem pizza z da grasso może być dla kogoś ideałem pizzy - kwestia gustu. A uśmiech na końcu nie miał na celu żadnej złośliwości. Ale jak tak bardzo chcesz się kopać to lepiej powiedz, czy nie mniej prostackim jest sugerowanie komuś, że ma kubki smakowe w dupie?
  • Odpowiedz
@Maver87: Nie, specjalnie ostro skrytykowałem twój komentarz w stosunku do mnie, żeby mocno podkreślić dezaprobatę dla takiego zachowania. Szybka i skuteczna terapia szokowa - i widać że dobrą strategię wybrałem, bo już się poprawiłeś.
  • Odpowiedz
@BlaZeR: Śmiechłem. Czym innym jest krytyka a czym innych obrażanie. Dodatkowo odbiłeś piłeczkę używają argumentu ad persona i tym samym użyłeś argumentu przeciwko któremu walczyłeś. To tyle z tej dyskusji bo do niczego ona nie prowadzi, a nie chce mi się kopać. A co do pizzy - ja mam swój gust i dalej uważam, że pizza z allepizza jest poniżej przeciętnej. Kuszenie 50 cm to jeszcze nie wszystko.
  • Odpowiedz