@matju: busy jada pod sam spodek, dlatego ja nie myslalem nawet o samochodzie ( ͡°͜ʖ͡°) biletów faktycznie już niet, ale trudno najwyzej sie połazi chwile i wroci do domu ( ͡°͜ʖ͡°)
@alienv, @niunix: Ja jestem z tych przyzwyczajonych do samochodu więc tak bym wolał (paliwo na mnie). Ale jak zostanę przegłosowany to możemy busem i wypić ewentualnie jakieś piwko. To jaki dzień? Zamykamy na sobocie?
@matju: sc2 ma bardzo mała popularność, w porównaniu do Lola, skoro mają być więc osobne kolejki (inne budynki) to w sumie powinno nam się udać wbić bez biletu. Sobota z tych trzech dni wygląda najciekawiej ( i wiele gier, i na wysokim szczeblu). I sklanialbym się ku samochodowi, wiadomo - wygoda
@niunix, @alienv: Ok to napiszczie na priv skąd was zgarnąć. O której ruszamy? Jak ktoś jeszcze się pisze to niech wbija tutaj a my może przejdźmy na priv...
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
biletów faktycznie już niet, ale trudno najwyzej sie połazi chwile i wroci do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sobota z tych trzech dni wygląda najciekawiej ( i wiele gier, i na wysokim szczeblu).
I sklanialbym się ku samochodowi, wiadomo - wygoda