Aktywne Wpisy
BozenaMal +42
mirko_anonim +290
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Czy muszę składać wypowiedzenie obecnego OC? Jeżeli tak to czy są jakieś terminy (do X czasu po zakupie auta, do X czasu przed ukończeniem ważności OC? - i co w przypadku gdy jest jakiś termin a ja go przekroczę?)
#motoryzacja #prawo #oc
Ubezpieczenie nie przedłuża się automatycznie.
W tow. w którym brałem nowe OC, powiedzieli mi że tego nie trzeba wypowiadać, wygaśnie automatycznie. To samo w sumie wygooglałem na necie ( ͡° ͜ʖ ͡°) (podwójne ubezpieczenie OC)
Ale wolałem się upewnić w innych źródłach, a gdzie tego mogę dokonać jak nie na mirko hyhy ( ͡°( ͡