@normanos: dlatego nigdy nie robię na żywca aktualizacji bibliotek. Fork lub kopia i ewentualne późniejsze aktualizacje pojedynczo i dokładne testowanie czy wszystko działa.
Zresztą, genialna opcja nawet przy upgradzie projektów, którym „ufam”, gdy zmieniam „duży numerek” i chcę się po prostu dowiedzieć co dodali, a co może wybuchnąć.
@MacDada: ij, nie mam tyle czasu zeby przy kazdym projekcie sprawdzac dziesiatki libsów z composera ;) Nosz, nie po to jest composer i semver zeby ktos odp* taką manianę ;) wystarczyly by chocby wersje i po sprawie.
@normanos: Współczuje :( U nas, 2 teamy, pracują nad jednym projektem, ale roznymi funkcjonalnosciami, i team przeciwny (ktoś) pushnał na mastera kod z błedami, które od razu nie wyszły, a bał się przyznać, i przez tydzien zły kod był powielany wszedzie..... wez tu nie zabij człowieka...
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD
@normanos: to chyba wiele tłumaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"electrolinux/phpquery": "dev-master"i tym podobne.O ile komponentom
Symfonyi okolicom po prostu ufam, że nie zrobią zonka, o tyle z powyższymi zawsze po prostu przeglądam listę zmian, np:https://github.com/electrolinux/phpquery/compare/6cb8afcfe8cd4ce45f2f8c27d561383037c27a3a...electrolinux:e60db4df9ed3c1ec19d35fdf2ca3b2751799c66d
Zresztą, genialna opcja nawet przy upgradzie projektów, którym „ufam”, gdy zmieniam „duży numerek” i chcę się po prostu dowiedzieć co dodali, a co może wybuchnąć.
Dać małpie zegarek to zepsuje ;D