Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +804
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
chalka_56 +568
Żona flagowego Konfederaty, Pani Bosaka, właśnie jest u Mazurka i udziela wywiadu. Przyznała się właśnie, ze obecnie jest na zwolnieniu lekarskim z powodu ciąży więc nie wykonuje swoich obowiązków w instytucie Ordo Szuris. Co na to ZUS? Praca biurowa Panią Bosak przerasta ale wywiad radiowy jest w pyte? Czemu sponsorujemy L4 osobie, która ewidentnie go nie potrzebuje?
#konfederacja #polityka
#konfederacja #polityka
Pozdrawiam wegetarian ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #omomomom #jedzzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
co cie sklonilo zeby nie jesc miesa
Dla mnie pyszne jest tofu i wegańskie burgery.
spk obrzydzenie od mięsa, ahh no coz.
Jedynym twoim argumentem jest to, że tak jest od miliona lat, było dobrze i będzie dobrze. Typowe zaściankowe myślenie, zamiast opierać się na naukowych badaniach.
Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie co ty jesz, dla
Mózg tak podświadomie teskni za kanapką mięsożerców, że trzeba zrobić podrabianego burgera z trocin, tofu i soi. Dieta wege nie jest zdrowsza. Czlowiek od początku istnienia jadł mięso (padline ale zawsze mieso) i jakieś warzywa i owoce. Jedzenie samych warzyw i owoców jest tak samo niezdrowe jak jedzenie samego mięsa.
Kurde, obiecywałem sobie, że nie będę sie kłócił z wegetarianami ale nie wyszło
Kolejny argument, że było dobrze to musi zostać. Żadnych poważnych przemyśleń.
Też sobie to obiecuje, ale widzisz jak jest ;)