Aktywne Wpisy
juzwos +504
Sprus +453
Policja #!$%@?ła się na chatę moim sąsiadom xD koniec z darciem ryja od świtu do nocy i podejrzanym towarzystwem chodzącym po klatce schodowej xD
Nie mogli sobie poradzić z wyważeniem drzwi i przynieśli piłę spalinową żeby przeciąć zawiasy. Przewodniczący wspólnoty wyszedł z ryjem, że my tu całą klatkę remontowaliśmy i on nie pozwoli zasmrodzić całej klatki.
Kazał tym głąbom sprawdzić czy w ogóle drzwi są zamknięte. Złapali za klamkę - otwarte xD
Nie mogli sobie poradzić z wyważeniem drzwi i przynieśli piłę spalinową żeby przeciąć zawiasy. Przewodniczący wspólnoty wyszedł z ryjem, że my tu całą klatkę remontowaliśmy i on nie pozwoli zasmrodzić całej klatki.
Kazał tym głąbom sprawdzić czy w ogóle drzwi są zamknięte. Złapali za klamkę - otwarte xD
#epapierosy #epapieros
Więcej rodzajów grzałek do zastosowania, niektóre z nich będziesz mógł naprawić i przerobić.
Kangerom już nie ufam. Miałem Protanka 3 i Protanka 3 mini, jak skręciłem grzałkę własnoręcznie to jakoś to działało, ale wciąż trzeba było uważać, żeby nic sie nie wylewało ani nie bulgotało. Mimo wszystko, rozkręcałem go co kilka godzin, bo siorbał, albo się załał. Zmieniłem na Kayfuna V4(klona) i teraz odkręcam go tylko
Mówię serio. Gdy jeszcze męczyłem się z protankiem, kumplowi przyszedł właśnie ów kayfun i
Sznurek krzemowy jaki używany jest w normalnych grzałkach jest już przestarzały i często się go nie używa. Hitem jest wata organiczna, czyli bawełna 100%. Najczęściej wystarczy wymieniać tylko ją, co zajmuje półtorej minuty (liczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), namoczyć liquidem i kopcić dalej.
A grzałki kręci się bardzo łatwo, wbrew pozorom. https://www.youtube.com/watch?v=0Bq75rY4kKw
Wiadomo, że dużo łatwiej grzałkę jest kupić, wykręcić starą i wkręcić nową.