Wpis z mikrobloga

@WITANKO: Kwestią tu są subtelne różnice, bo w końcu każdy gatunek muzyczny opiera się na określonych ramach, które go definiują. A Bisz przynajmniej na płycie Wilk Chodnikowy i w kilku solowych kawałkach potrafi wywołać zastanowienie się nad sobą, jakieś odczucia gdy go się słucha. Zresztą mi nawet w takich oklepanych tematach jak 'zakochanie' robi różnicę, czy rapuje on, czy Małpa/Pezet/czy kto tam jeszcze nawija o tym. Przykład?
L.....a - @WITANKO: Kwestią tu są subtelne różnice, bo w końcu każdy gatunek muzyczny...
  • Odpowiedz
@I_remember_You: polecam przejzec wczesniejsza dyskografie, kazda plyta napisana zgodnie z uczuciami a nie o dupach i hajsie. IMO dobre, ale to moja opinia. Z wywiadów dużo mozna sie dowiedziec
  • Odpowiedz
@Lux_Aeterna: Witam was wszystkich. Jestem skrzypkiem z zespołu. Bardzo mi miło słyszeć wasze opinie. Labirynt to na pewno płyta trudna, ale taki był jej zamysł. Po co tworzyć coś co przeminie jak kolejny bengjer, poruszy jakże "ważny" temat policji hajsu i ganji. Płyta trafiła do tych osób, które miały trafić, wywołując labirynt interpretacji. Trasa koncertowa się własnie dzis konczy koncertem w Toruniu. Kto nie był nigdy na naszym koncercie czekajcie
  • Odpowiedz