Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.7% (684)
- Nie 7.9% (90)
- Zrobić bachora 18.7% (214)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (158)
Teuvo +437
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Maver87:
Wiecie co najgorsze? że ten szmelc wykrzywia zęby... dlatego najlepiej wyrwać jak najwcześniej, sporo dowiadywałem się, bo mam dużo znajomych z branży stomatologicznej i każdy mówił że lepiej wyrwać, długi zabieg i zęby blisko nerwów są dlatego nie skąpcie z kasą ja wywaliłem 500 zł + 100 zł za leki ale nie narzekam bo nerw był 2mm przy zębie i nie naruszył go lekarz :)
Ale 2h nie usiedziałbym na fotelu.
po godzinie już drętwiały mi nogi i włosy się wbijały w głowę.
Kumpel w gimbazjum założył aparat teraz ma 22 lata i znowu musiał, bo mu 8 poprzesuwały zęby, ale o takim czymś nie mówią jak zakładają gówniarzą aparaty.... Bo po co ? lepiej 2x skasować po ponad 2k...
@Maupolina:
@elsjusz:
Miałem też usuwaną jedną taką 8,najgorsze przeżycie w moim życiu.Trwało to ponad godzinę( plus 4 znieczulenia bo już zaczynały puszczać) bo ząb był duży i głęboko siedział także trzeba było go na 4 części rozłupać i wyciągać po kawałku.Dodam jeszcze że dentysta chirurg uszkodził mi nerwa i w prawej części brody mam inne czucie,kilka tygodni po zabiegu nie miałem tam czucia w ogóle jak na znieczuleniu.Było
Ja mam tylko siniaka, opuchlizna zeszła, ale to moja wina bo za mało przykładałem lodu do twarzy :/