#bekazpodludzi którzy nie wiedzą jak napełnić stojak do serwetek. Jeszcze większa z tych drugich debili którzy pomimo tego próbują skorzystać z tak źle włożonych serwetek i swoimi brudnymi łapami zabierają się za stojak i wywalają wszystkie na stół żeby potem upchnąć je na siłe z powrotem.
Jeszcze większa z tych drugich debili którzy pomimo tego próbują skorzystać z tak źle włożonych serwetek i swoimi brudnymi łapami zabierają się za stojak i wywalają wszystkie na stół żeby potem upchnąć je na siłe z powrotem.
Hehe, no beka, Karyna. Zamiast poczekać aż serwetki się same dobrze ułożą, albo zrobić "chcę rozmawiać z menedżerem, bo są #!$%@? serwetki ułożone", nie? Albo można też być normalnym człowiekiem, którego nie przerastają
@MasterSoundBlaster: Po pierwsze serwetek musi być mało i muszą być ułożone jedna przy drugiej a nie że bierzemy wszystkie i składamy na pół. Coś w tym stylu:
@MasterSoundBlaster: Oczywiście że zdaję sobie sprawę. Jak pracowałam w restauracji to właśnie w ten sposób mnie nauczono. Oczywiście robiłam to w rękawiczkach.
@Pierdyliard: serwetki mają być użyteczne a nie ładnie i dobrze włożone. jak mnie #!$%@?ą debile co nawkładają elegansko serwetek i nie można z nich zrobić szybkiego i skutecznego użytku.
Jeszcze większa z tych drugich debili którzy pomimo tego próbują skorzystać z tak źle włożonych serwetek i swoimi brudnymi łapami zabierają się za stojak i wywalają wszystkie na stół żeby potem upchnąć je na siłe z powrotem.
Ucz nas, mistrzu.
Hehe, no beka, Karyna. Zamiast poczekać aż serwetki się same dobrze ułożą, albo zrobić "chcę rozmawiać z menedżerem, bo są #!$%@? serwetki ułożone", nie?
Albo można też być normalnym człowiekiem, którego nie przerastają
Coś w tym stylu:
I kto tak będzie układał? I czy zdajesz sobie sprawę, że obsługa musi wtedy dotknąć każdej serwetki?
Tak i wszyscy na pewno użyją rękawiczek. Podziękuję.