Czytam sobie o tym #pawelbosky i nie wiem czy to dobry pomysł ustawiać się na spuszczenie mu #!$%@?/zniszczenie kamerki itp. Koleś przyznaje, że nie ma dziewczyny, kolegów, jest niespełniony zawodowo (nie wzięli go na detektywa) i niewykluczone, że uroił sobie, że winni są temu ludzie pijący piwo nad rzeką. Czemu? A #!$%@? wie, może w liceum klasowe wygrywy chodziły tam popijać browara i on z nimi "walczy", trudno powiedzieć co się mieści w głowie #!$%@?.
W każdym razie, moim zdaniem facet ma wkalkulowane, że ktoś prędzej czy później będzie chciał mu spuścić #!$%@?. I wiecie co? Moim zdaniem on może mieć przy sobie kosę, żeby móc kogoś #!$%@?ć, w jego mniemaniu, w majestacie prawa pod pretekstem obrony koniecznej. Ot - on łapał groźnych przestępców, którzy w końcu go napadli, ale dzielnie się obronił i sprzątnął śmiecia. A do broni wyraźnie go ciągnie, sądząc po tych wszystkich zdjęciach.
Wbrew pozorom to nie jest takie głupie. Kilka lat temu w Łodzi podobny typ zadźgał nożem przypadkową dziewczynę pod dyskoteką, bo w jego mniemaniu dyskoteki były siedliskiem wszelkiego zła, a każda tamtejsza dziewczyna to #!$%@?.
@rafalu90: Zauważ że wszystkie próby jakiejś sensownej rozmowy są przez niego zabijane, uważa że on i tylko on ma rację, a przy okazji broni się wszystkimi możliwymi paragrafami.
@rafalu90: kiedy było o nim głośno latem 2014, to w mediach pojawiła się informacja, że już dwa razy próbowano go pobić, ale interweniowała policja. Z tego wynikałoby, że raczej nie nosi przy sobie broni, stąd zresztą te psy.
@RudyLis: no właśnie. I tak se myślę, że te paragrafy o obronie koniecznej też zna, czy raczej "zna". Poza tym chłop nie jest kompletnie głupi, myślę, że wie czym się może skończyć prucie do randomowych kolesi pijących w środku nocy browara na ławce.
@rafalu90: wiesz, właściwie na jego miejscu ja już bym się bał wychodzić z domu. Wszyscy znają jego dane, gdzie mieszka, co robi, itd. Anonki już podobno zlewy wysłały, ale to nic. Jak jakieś nieco bardziej ogarnięte Sebki będą czekać pod jego domem aż wyjdzie, to już mu nie będzie za wesoło.
@RudyLis: Tylko, że nikogo poza wykopem to nie obchodzi. I żadnego człowieka nie powinno. Wiesz jak nazywa się to co robicie? Witch hunting. Wyżywacie się na jakimś typie z zaburzeniami. No jest chory, i co? I dajcie mu spokój, znaleźliście sobie rozrywkę, wymyślać jak zniszczyć kolesia.
Przypomina mi to motyw z kamienowaniem niewinnego typa. Wszyscy wiedzą, ze na to nie zasłużył, ale tak się cieszą, że to nie oni są na
W każdym razie, moim zdaniem facet ma wkalkulowane, że ktoś prędzej czy później będzie chciał mu spuścić #!$%@?. I wiecie co? Moim zdaniem on może mieć przy sobie kosę, żeby móc kogoś #!$%@?ć, w jego mniemaniu, w majestacie prawa pod pretekstem obrony koniecznej. Ot - on łapał groźnych przestępców, którzy w końcu go napadli, ale dzielnie się obronił i sprzątnął śmiecia. A do broni wyraźnie go ciągnie, sądząc po tych wszystkich zdjęciach.
Wbrew pozorom to nie jest takie głupie. Kilka lat temu w Łodzi podobny typ zadźgał nożem przypadkową dziewczynę pod dyskoteką, bo w jego mniemaniu dyskoteki były siedliskiem wszelkiego zła, a każda tamtejsza dziewczyna to #!$%@?.
Ja tam bym uważał.
#boskicontent #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
No jest chory, i co? I dajcie mu spokój, znaleźliście sobie rozrywkę, wymyślać jak zniszczyć kolesia.
Przypomina mi to motyw z kamienowaniem niewinnego typa. Wszyscy wiedzą, ze na to nie zasłużył, ale tak się cieszą, że to nie oni są na