Wpis z mikrobloga

@xz2580: Pytałam siebie. Wiele, wiele razy. Ostatnio debatowałam ze swoim niebieskim. Po pewnym czasie rodzą się kompleksy, szczególnie na plaży, na basenie, kiedy albo wycieka mi woda z gąbek, albo muszę założyć stanik materiałowy - dla dziewczynek z podstawówki... Przykre to :( Ale z drugiej strony - "plastikowy" cyc nadal odstrasza :(
@Mlenywiec: Według mnie nie warto, powiększane często wyglądają nienaturalnie, do tego jest ryzyko błędu lekarskiego, ukrytego uczulenia na coś, zakażenia czy jakiś innych powikłań, uwierz mi że naprawdę nie ma co zawracać sobie tym głowy, jestem przekonany że Twoje cycki są ładne nawet jeśli są małe. Musisz zapamiętać że nie ma czegoś takiego
małe = złe
duże = fajne
To tak nie działa.
@Mlenywiec: Nic o Tobie nie wiem, nie znam ani wieku, ani wzrostu, ani wagi, ani budowy ciała, nigdy Cię nie widziałem więc te cycki ciężko ocenić skoro nie wiem jak wyglądają nawet przez ubrania, co mogłem doradzić to doradziłem, ale decyzji za Ciebie nie podejmę.

Znam dziewczyny które cycki mają dosyć małe, ale są raczej średniego (jak na kobietę, w porównaniu do facetów są małe) wzrostu, drobna budowa ciała i te