Aktywne Wpisy
pearl_jamik +88
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.1% (870)
- nie 53.9% (1016)
Niestety potwierdza się to, co niedawno tutaj pisałem. Polska to kraj wybitnie postfeudalny. Nikt tutaj nie chce rozwijać przedsiębiorstw, nowoczesnych technologii. Nie opłaca się też giełda, o czym zaraz napiszę.
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ale nie o tym chciałam.. Taka mała ciekawostka - jak samiec agamy całe życie nie ma dostępu do samicy, ani innego samca, to jego hemipenisy w pewien sposób się "chowają" i można pomylić go z samicą. Panie i Panowie.. Właśnie to mi się przydarzyło ;D Kupiłam wczoraj piękną SAMICZKĘ, meeega zadowolona z niej byłam, wszystko pięknie ładnie. ALE. Dzisiaj miałam na kolanach inną samicę, tak, że ta nowa mogła ją zobaczyć. I co? TYPOWO SAMCZE ZACHOWANIE. Czarna broda i ogon, machanie łbem, jak poparaniec. No to wsadziłam do środka tę samicę, żeby się upewnić i co? ATAK. SEKS ATAK!!!! aaaAAaaa. Wyłowiłam szybko samicę. Zajrzałam pod ogon nówki i co? DWA PIEPRZONE HEMIPENISY pięknie widoczne...
No ale co, sprzedam samczyka, kupię inną samicę, świat się nie zawalił. Chociaż muszę przyznać, że zdziwiłam się mooocno, bo nie sądziłam, że można pomylić dorosłego samca z samicą ;D
No, a teraz dla @dipolarny zrobiłam nowe zdjęcia moich czterech agamów. Dasz radę odgadnąć odmiany?
Samica, 550g - Gruba - kupiona jako yellow tiger, wydaje mi się, że to to właśnie (teraz nieco ciemniejsza, bo ciągle zła siedzi:D
Samica - 310g - Zośka - kupiona jako red/orange leatherback, też wydaje mi się, że wszystko tu pasuje
Samiec - 360g - Raper - wydaje mi się być zwykłym yellowem
SAMIEC - 380g - To ta nowa - dipolarny, dawaj, szoł mi łociu gat ;D yellow z czymś?;>
#terrarystyka #gady #smiesznypiesek #agamy #koszatniczki #gryzonie # #szczecin #zwierzaczki #gadzibastion #smiesznypiesek @gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@DOgi: Co jeśli ktoś mieszka na piętrze? xD
@Khaleesi: Nie leniem, tylko jak ktoś ma miliard powiadomień z tagów to nie ma czasu wszystkiego ogarnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@GraveDigger: jaaasne :D
Gruba- tiger w zyciu nigdy, yellow się zgadza ale nie jest najpiekniejszy, taka piąta woda po kisielu :)
Zocha- zgadza się, może też być jako samo orange lether ale red\orange też się łapie
Raper- zgadza się
Nowa- zwykły ładny yellow a nie trochę yellow:p odbierasz jej urody :p
nie no zrzucam się ( ͡º ͜ʖ͡º)
czy poprawną formą nie byłoby przypadkiem "moich czterech agam" ?