Wpis z mikrobloga

@unkle: Jak jeszcze jeździłem autobusami to lubiłem tak denerwować nieśmiałych lamusów. Przejedzie taki całą trasę ale nie odważy się powiedziec, żebym zabrał toboły z siedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kelemele: Bo chciałbym usiąść, a nie dowiadywać się czyja torebka, skupiać spojrzenia najbliższego otoczenia podczas pytania, tylko po to, żeby na następnym przystanku jakiś trup mi stanął przy siedzeniu, któremu wypada ustąpić w drodze do hospicjum.
  • Odpowiedz
@unkle: a mnie #!$%@? wasze gadanie jakie to te baby nie są złe, ja podbijam i mówię ,, przepraszam, może Panie zabrać torebke/torbe '' jakoś nikt mi problemu w związku z tym nie robił. odezwijcie się w końcu do ludzi a nie jedyne co potraficie to syknąć fotkę i żalić się anonimowo w internetach.
  • Odpowiedz
gowno w worku zawiera sie w pojeciu "bagaz"?

@acowarddiesathousandtimes: Pewnie tak, choć regulamin pojęcia 'bagaż' nie definiuje.

ale w byciu czlowiekiem zawiera sie tez otwieranie ust w celu interakcji z innymi osobami, szczegolnie z tymi starszymi paniami, ktore maja juz po stosiedemdziesiatszesc lat i nie pamietaja o wszystkim.

@acowarddiesathousandtimes: Nie nawołuję tu do przemocy wobec starowinek. Na tym zdjęciu widać kobietę nie taką starą, zakładam że jej rozumu
  • Odpowiedz