Aktywne Wpisy
WielkiNos +407
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
Ej wytłumaczcie mi xD czym on wam tak podpadl oprócz tego że trochę zbierał hajs z dzieciaków (jak cały polski youtube) no i trochę ściemniał że dorobił się na zmywaku xD
Co jest według was złego w okradaniu tego k---------o państwa które od 18 roku życia do śmierci j---e cię na podatkach i 1/3 co zarobisz musisz oddac xD.
Według was wykopki lepiej pracować uczciwie dla państwa za 4-5k i akceptować fakt
Co jest według was złego w okradaniu tego k---------o państwa które od 18 roku życia do śmierci j---e cię na podatkach i 1/3 co zarobisz musisz oddac xD.
Według was wykopki lepiej pracować uczciwie dla państwa za 4-5k i akceptować fakt
A co do rozpiski - jest ona ważna na godzinę 10:50. Wszelakie stand-iny czy inne pierdoły są poza moja jurysdykcją i /care jeżeli coś się stanie, także zanim postawicie - SPRAWDŹCIE CZY WSZYSTKO SIĘ ZGADZA
Virtus.Pro vs Flipsid3
:)
VP faworyt, S1mple po dłuższym odpoczynku zawsze uderza jak p-----------e w elektro - ze zdwojoną siłą. Średniej wielkości LAN, grupa dla Flipsid3 ciężka jak tona koksu a więc wygrana z VP brzmi jak mus żeby grać w playoffach (bo z TSM i karriganem jako kapo odpada z rachuby). Mały bet na s1mpleside albo skip, mimo tego że VP kusi, to wiem że to squad któremu Starladder swojego czasu zalegał niezły geld ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Volgare vs WILD
2 najlepsze squady węgierskie, tradycją w derbach Węgier jest to, że Volgare ogrywa WILD 2-1, 3-1 i tak dalej. Ciężko powiedzieć czy dzisiaj będzie coś innego, patrząc na to że jest to BO3, moje własne osobiste oddsy się plasują w 70/30 w stronę Volgare, aczkolwiek może być dzisiaj zaskoczenie ze względu na to, że FoDa i bodito ostatnio spędzili cały weekend grając faceity z cumplami. Mały bet na Volgare nie jest złym pomysłem.
iNation vs Saider
240 na Saider, bo tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie widzę problemu #steviewonder
VP vs TSM
Tutaj proponuje obejrzeć pierwszy mecz VP, jeżeli VP wygra - bardzo prawdopodobnym jest wygrana VP. Aczkolwiek rozbijmy to na czynniki pierwsze.
Virtusy które będąc faworytami często potrafią zagrać największe ścierwo jakie widział landż (nie mylić z Kamdz) TSM po dwóch miesiącach ustawiania taktyk i uczenia się grać na nowo z karriganem znowu strzelają to co rok temu. Mecz 50/50. TSM może sobie to na dzisiaj bez problemu sthrowować, bo następni w grupie są Wilki i flipsid3, i w sumie poza VP nie powinni mieć problemu wygrać z wyżej wymienionymi teamami T2 (może z flipsid3, bo s1mple to bestia) dlatego ciężko przewidzieć wygraną stronę tego meczu, Osobiście bardziej skłaniam się w stronę TSM bo mają głód LANów, aczkolwiek sam proponuje skip lub średni na TSM.
Dwumecz CPH vs EnvyUs.
Ogólnie sprawa niby wygląda prosto, 2 gry BO1 teamu T2 z wysokim teamem tier1 (kiedyś tier god w którym aktualnie jest tylko JW z przyjaciółmi) niby prosto jest powiedzieć że EnvyUs powinno to ugrać miękkim D. Aczkolwiek z EnvyUs sprawa jest... specyficzna.
Ostatnio dopadła ich choroba znana jako "Syndrom Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej" (SPRPN) zamiast grać na online'ach grają w reklamach online, po ostatnim małym turnieju "King of Majors" chłopaki pokazali że forma zaczęła spadać. Niby % są nawet niezłe, bo mniejsze niż 80%, polecam odpuścić pierwszy mecz, jeżeli bagiety wygrają pierwszy mecz - właźcie ze swoimi skinami na drugi.
To by było na tyle. Ogłoszenia parafialne.
Polecam obserwować mój profil na serwisie wykop.pl - @znudzonylewak (klikamy obserwuj) dzięki temu wszystkie moje posty będą pojawiać się w zakładce "Mój Wykop". Wszelakie potrzeby serca, spadające donejty, nagie zdjęcia sióstr (tylko powyżej 16 roku życia) i inny misje od Boga proszę wysyłać na PW.
Polecam także obserwować najlepszy lewacki tag na wykopie bez żenady - #lewackiebety
Plusy przy postach wskazane w ramach programu "Atencja przede wszystkim".
PS Piosenka na dzisiaj:
https://www.youtube.com/watch?v=ketMAXBy2QY
Komentarz usunięty przez autora
IMO VP przegra pierwszy mecz, wygra drugi. Bo tak.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale nie to nie
Dzięki za Analizę, lecę Saider ALL IN!
Piona cumplu.