Wpis z mikrobloga

Jordi Alba to podczłowiek i mówię to ja, kibic Barcelony. Ten śmieć to taki typowy osiedlowy burak, który do wszystkich się zawsze rzuca, nic mu nie pasuje, #!$%@? tymi swoimi malutkimi rączkami, pyskuje do każdego piłkarza, nie podaje ręki jak ktoś go sfauluje i chce mu pomóc wstać, do tego jest perfidnym symulantem, cwaniaczkiem oraz boiskowym bandytą. Tacy jak on byli strażnikami w obozach koncentracyjnych.
#bekazpodludzi #oswiadczenie #pilkanozna #barcelona
Pobierz Gorti - Jordi Alba to podczłowiek i mówię to ja, kibic Barcelony. Ten śmieć to taki t...
źródło: comment_aAwmpfdlookPHf2tmiSTuj0nFvAGsZ41.jpg
  • 27
@Gorti: słabo oglądam Barcelonę, ale z tego co nieraz uda mi się obejrzeć/usłyszeć wynikało, że takim cwaniaczkiem, symulantem jest Busquets - nie mówię, że agresywnym gościem, ale symulanto-cwaniaczkiem
@Gorti: W pełni się zgadzam! Naprawdę rzadko tak mam, że nie lubie jakiegoś klubu/piłkarza. Trzeba się postarać, żeby na to zasłużyć. Jest kilka klubów i piłkarzy, za którymi średnio nie przepadam. Ale Alba to faktycznie taki gość, na którego nie mogę patrzeć i szczerze go nie znosze. Generalnie nic więcej nie mam co dodawać, bo wyczerpałeś temat. Nie oglądam za dużo meczów Barcelony, ale nie wiem czy jeszcze podobnym zawodnikiem nie