Aktywne Wpisy
Wraczek +114
Zawsze kisne jak osoby typu @BayzedMan jęczą coś o mechanizmie działania rosyjskiej propagandy, typ nabił prawie 60k akcji w półtorej roku tylko pod tagiem ukraina i ma tupet wypowiadać się o drugiej stronie xDDD
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna
Dirty_Digger +101
#bukmacherka
@GallAnonim
@GallAnonim: jak masz już kasę na koncie to spróbuj
Ewentualnie zagraj na przeciwstawne, ale w ten sposób stracisz cześć kasy. Albo kontrowac po jakimś czasie na live.
Poza tym zakłady za tysiąc to nie tak dużo. Ja mając ze dwie stowy robiłem miesięcznie po ponad 5 tys chyba
Rada z grą za tysiąc po 1.1 to gowno!
Ew wejdź na live i zagraj coś co już musi wejść. Ale nie patrząc tylko na kurs tylko na sytuację
O coś takiego mi chodzi mniej więcej
XDDDDDDDDDDD
gralem barca - 2 :)
@kondek: nie mowie ze grales, ale ktoś tam wyżej żartował żeby zagrać allin jakiegoś pewniaczka po niskim kursie. przecież musi wejść ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wolalem bo wspomniales o barcelonie. link juz mialem i tak mialem tu wkleic, nie wiedzialem ze ktos o barcy tu pisal
Jakbyś stawiał na jeszcze jedna bramke po stracie przez faworyta to w x ilości zakładów ( powiedzmy 50) raczej byś był na plusie.
nie odgrywaj się na siłę, bo drugie 500 pojdzie cumplu