Wpis z mikrobloga

@GallAnonim:
Ewentualnie zagraj na przeciwstawne, ale w ten sposób stracisz cześć kasy. Albo kontrowac po jakimś czasie na live.
Poza tym zakłady za tysiąc to nie tak dużo. Ja mając ze dwie stowy robiłem miesięcznie po ponad 5 tys chyba

Rada z grą za tysiąc po 1.1 to gowno!
@GallAnonim: nie no, stary, ja tylko zartowalem :) w sporcie nigdy nic nie wiadomo i niestety nie jeden wtopil na pewniakach. Ale z drugiej strony do samego obrotu wystarczy 1.01 a to o prostu musi wejsc ( ͜͡ʖ ͡€)
@GallAnonim: ja już nie gram. Chodzi mi o sytuację gdy np w tenisie jest 5:0 w gemach i kurs jest 1.01. Stawiasz, obserwujesz i jak nie wygrywa gema i meczu to najwyżej stawiasz drobne na przeciwnika tak żeby strata była równa mniej więcej.
O coś takiego mi chodzi mniej więcej
@GallAnonim: czyli co? postawiles pol stawki na barcelone? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kondek: nie mowie ze grales, ale ktoś tam wyżej żartował żeby zagrać allin jakiegoś pewniaczka po niskim kursie. przecież musi wejść ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wolalem bo wspomniales o barcelonie. link juz mialem i tak mialem tu wkleic, nie wiedzialem ze ktos o barcy tu pisal
@GallAnonim: no to w sumie nic zarzucić Ci nie mogę. Pomysł dobry. Ale stawka dużo za duża.
Jakbyś stawiał na jeszcze jedna bramke po stracie przez faworyta to w x ilości zakładów ( powiedzmy 50) raczej byś był na plusie.

nie odgrywaj się na siłę, bo drugie 500 pojdzie cumplu
na stratę tysiaka mogę sobie jeszcze pozwolić choć łatwo to nie przyjdzie, no chyba że mój różowy się o wszystkim dowie wtedy przez tydzień śpię na wycieraczce ( ͡° ʖ̯ ͡°)