Wpis z mikrobloga

@anonim1133: Osobę, wszystko zależy od Ciebie, my nie żałowaliśmy czasami, domek za 80 ojro zamiast namiotu czy spania w samochodzie, raz mieliśmy domek, 2 dni przyczepę już na mecie, a tak to camping namioty i heja :) średnio wychodziło ok 30 ojro za samochód i 2 namioty na polu wieć ceny podobne do Polskiego morza... :)
@anonim1133: To był nasz pierwszy wyjazd, więc wszystko było nowe i uczyliśmy się na błędach, teraz bym wiedział czego nie brać, co zabrać itp. Myślę że jak się zaopatrzysz w PL w Jedzenie itp to nie było by to tak drogo, koszta paliwa i bramek na autostradzie, ale na to poszło sporo chajsu...
@mxkilla: Wiesz czego brakuje mi w tym filmie? Ludzi :) Fajne ujęcia z tego kija, ciekawe miejsca jak np. to Muzeum Ferrari w Maranello ale ani słowa komentarza. Brakuje w tym filmie kogoś, kto by go prowadził, takiego bohatera, który skomentowałby wasz pobyt to tu to tam, wtrąconego żartu nagranego podczas jazdy, czegoś więcej niż twarzy na tle muzyki. Jest tak jakoś pusto, kiedy muzyka wypełnia większość filmu. Naprawdę, jakby tak
Niestety nie miałem wpływu na montaż filmu, ponieważ większość ekipy zalega na emigracji, więc ciężko było to ogarnąć... Materiału było tak dużo, że ciężko było coś z tego wybrać. Miały powstać 2 wersje jedna dla nas, druga dla darczyńców, zobaczymy co z tego wyjdzie. Fakt że mogło być więcej mówionych kwestii, ale tak jak pisałem to był nasz pierwszy wyjazd więc uczymy się :) co do Alp to nie wiem żuczkiem ciężko