Aktywne Wpisy
Goronco +42
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +133
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
Już kiedyś pisałem o tym (pewnie wiosną rok temu). Przy wiośnie czuję się dziwnie. Mamy taką pogodę jak teraz typowo wiosenną, minęła zima (choć śniegu nie było) i widzicie te dni gdzie słońce po raz pierwszy od dawna zaczyna tak świecić. Odkąd tylko pamiętam kojarzy mi się to z... no właśnie jak to nazwać? Nudnością, ślamazarnością, mdłością jakiś takim nie wiem czym.
W każdym razie nieprzyjemne uczucie, jakieś takie wewnątrz, w głowie. I to nie chodzi o rzeczy w stylu hehe zimo/wiosno spadaj, bo w sumie aura sprzyjająca i w ogóle, można pobiegać, w piłę pokopać, na spacer się wybrać, pod chmurką wypić (chociaż w tym roku to akurat cały czas pogoda temu sprzyjała), więc podobają mi się takie warunki.
Ale nie wiem jak to opisać, no czuję się tak zawsze co roku, nieprzyjemnie dziwnie. Wieczór jest okej, ale południe i popołudnie na wczesną wiosnę kojarzy mi się z takim nudnym słońcem. Wołam eksperckie grono z #medycyna #psychologia
Lato jest okej. Najlepsza jest jesień. Zima jest okej jeśli jest taka jak w tym roku. Wiosna, a przynajmniej początki jest nieprzyjemna.