Aktywne Wpisy
pevka +83
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Moim celem jest uzbieranie na dobrą myszkę, czyli muszę minimum potroić portfel steama ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#csgo #csgotrade
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
ostatnie zdobyłem za 2k water elementala i w przeciągu godziny zamieniłem go na pulsa st 6e + dgl meteor 1e.
i taka akcja w ciągu godziny./'
a teraz przez wikend pełno ofert 1k-skinów aby sprzedać z 20-c zysku i zero akceptacji.
w sumie mi już brakuje skinów do spamowania. bo te którymi obracałem bardzo dużo, teraz potaniały.