#gamedev #3d Cześć Mirasy wyplułem ostatnio takiego robota na podstawie conceptu. Ma 17414 trisów tekstury od 1024 do 2048. Wrzucam eksluzywnie [ hah jak to słowo brzmi :D ] na mirko tekstury i model (musicie sobie sami ustawić meshe odpowiednio pod jakieś dalsze zabawy ) , więc jak ktoś chce się bawić przy okazji swoich projektów to proszę bardzo . Po prostu dawajcie znać gdzie użyliście itd. Screeny zrobione w marmosecie. A no i dawajcie jakieś uwagi chętnie posłucham. To hop linki:
@Sliterin: Inżynier mówi - pierwszy człon robota z korpusu jest bez sensu, musi utrzymać całą łapę i nie wprowadza dodatkowego stopnia swobody. Nieefektywny robot. Ale ładny :)
@Hipokryta: A widzisz to wszystko tylko dlatego, że Chińczyk projektował ;-) A tak bardziej serio uważam, że artysta wykonał kawał dobrej roboty w wymyślaniu go , bo było czuć całą stylizacyjną formę. Racja, że przydałby się jakaś gumowata cześć w okolicach " brzucha ", bo nawet utrzymanie balansu byłoby problematyczne.
@skuwirel: Jasne już Ci daje - jakby co podczas tworzenia jeszcze trochę pozmieniałem maski itd. więc nie jest to idealnie ta sama mapa. ID MAP
W ogóle gdyby nie to, że dropbox mi się zapcha to spokojnie mógłbym i PSDki podesłać, przy czym uważam że mapy są na tyle proste , że nie ma co się nimi "chwalić".
@Sliterin: No jak na sci-fi fantasy i takie inne orzechy to art jest wyśmienity, taki w stylu Starcraft 2 bym powiedział, jak mi się kojarzy :D Kawał roboty i chinczyka i Twoj duży :)
Cześć Mirasy wyplułem ostatnio takiego robota na podstawie conceptu. Ma 17414 trisów tekstury od 1024 do 2048. Wrzucam eksluzywnie [ hah jak to słowo brzmi :D ] na mirko tekstury i model (musicie sobie sami ustawić meshe odpowiednio pod jakieś dalsze zabawy ) , więc jak ktoś chce się bawić przy okazji swoich projektów to proszę bardzo . Po prostu dawajcie znać gdzie użyliście itd. Screeny zrobione w marmosecie. A no i dawajcie jakieś uwagi chętnie posłucham. To hop linki:
LINK1
LINK2
CONCEPT
PACZKA
źródło: comment_W9x2TZ4QQqw6DNGCCJhlq5l381nArVka.jpg
PobierzID MAP
W ogóle gdyby nie to, że dropbox mi się zapcha to spokojnie mógłbym i PSDki podesłać, przy czym uważam że mapy są na tyle proste , że nie ma co się nimi "chwalić".
aczkolwiek chyba zły link :P
LINK1
LINK2