Wpis z mikrobloga

#gamedev #3d
Cześć Mirasy wyplułem ostatnio takiego robota na podstawie conceptu. Ma 17414 trisów tekstury od 1024 do 2048. Wrzucam eksluzywnie [ hah jak to słowo brzmi :D ] na mirko tekstury i model (musicie sobie sami ustawić meshe odpowiednio pod jakieś dalsze zabawy ) , więc jak ktoś chce się bawić przy okazji swoich projektów to proszę bardzo . Po prostu dawajcie znać gdzie użyliście itd. Screeny zrobione w marmosecie. A no i dawajcie jakieś uwagi chętnie posłucham. To hop linki:

LINK1
LINK2
CONCEPT

PACZKA
Sliterin - #gamedev #3d 
Cześć Mirasy wyplułem ostatnio takiego robota na podstawie ...

źródło: comment_W9x2TZ4QQqw6DNGCCJhlq5l381nArVka.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hipokryta: A widzisz to wszystko tylko dlatego, że Chińczyk projektował ;-) A tak bardziej serio uważam, że artysta wykonał kawał dobrej roboty w wymyślaniu go , bo było czuć całą stylizacyjną formę. Racja, że przydałby się jakaś gumowata cześć w okolicach " brzucha ", bo nawet utrzymanie balansu byłoby problematyczne.
  • Odpowiedz
@skuwirel: Jasne już Ci daje - jakby co podczas tworzenia jeszcze trochę pozmieniałem maski itd. więc nie jest to idealnie ta sama mapa.
ID MAP

W ogóle gdyby nie to, że dropbox mi się zapcha to spokojnie mógłbym i PSDki podesłać, przy czym uważam że mapy są na tyle proste , że nie ma co się nimi "chwalić".
  • Odpowiedz