@berserka: PRZECIEŻ ELO JEST MILUTKIE. SŁONKO ŚWIECI, PTASZKI ĆWIERKAJO. NARA JEST STRASZNE I OKROPNE I ZIMNE I PTASZKI S---------O. NARA NIGDY NIE UŻYWAM. NO CHYBA, ŻE KTOŚ DLA MNIE NIE ISTNIEJE.. NOO ALE PÓKI CO NIE MA TAKICH OSÓB. MIŁE ELO DLA CIEBIE NA REJON ( ͡°͜ʖ͡°)
@berserka: WIDZISZ? ELO NIE BOLI.. ( ͡°͜ʖ͡°) NO CHYBA, ŻE BOLI TOO ZWYCZAJNE "CZEŚĆ, WITAM" TEŻ BĘDZIE MIŁE ( ͡°͜ʖ͡°) ŻYCZĘ NAJLEPSZEGO PIĄTKU W TYGODNIU ( ͡°͜ʖ͡°)
@berserka: TROCHĘ SMUTNE, BO NIE LUBIE LUDZI, KTÓRZY SIE O TO CZEPIAJO. BO TO TAK JAKBY NIE MIELI WIĘKSZYCH PROBLEMÓW NIŻ TEN MÓJ CAPS. ON POWINIEN BYĆ GDZIEŚ TAM NA SZARYM KOŃCU PROBLEMÓW ŚWIATA. TAK UWAŻAM. UŻYWAM BO JAK POWIEDZIAŁ NEO Z MATRIXA. BO MOGĘ, BO CHCĘ. OT CO. ( ͡°͜ʖ͡°)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#dobranocka
@oproczblekitnegonieba: ja Ci dam elo!