Aktywne Wpisy
apee +24
Dajcie jakiś film na wieczór, który mnie zmieli, wywinie na lewą stronę i porzuci :)
#filmnawieczor #film
#filmnawieczor #film
chlopak_twojej_matki +750
Dajcie plusa dla Extreme, pięknego, dzielnego psiura z Patrolu Straży Granicznej, który przez niektóre środowiska nazywany jest mordercą (。◕‿‿◕。)
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski
#neuropa #bekazlewactwa #pies #smiesznepieski
Na szybko przejrzałem ofertę plusa, bo akurat tam babcia ma abonament i znalazłem 3 telefony: Nokia 225 (aparat niestety tylko 2MP, ale za to wyświetlacz 2.8), Nokia 515 (na papierku wygląda spoko, chociaż ekran mniejszy niż w 225) i #lumia 535 (nie miałem nigdy #windowsphone, ale ponoć są łatwe do ogarnięcia - prawda to?) - czy któryś z tych telefonów się nada, czy szukać dalej?
#telefony
@michalkosecki: Wyszedłem z Wunderlista, bo wolno działa i nie działały mi przypomnienia. Spróbuj TaskCrunch.
http://www.wykop.pl/wpis/10984918/#comment-32467876
@mbielejewski: u mnie jest ok, ale tej drugiej appki nie znam, obadam, dzięki.
1. jeden z tych bugów został załatany jeszcze przed polską premierą;
2. nad drugim z nich MS pracuje i poprawka pojawi się pewnie w ciągu 1-2 miesięcy.
WP jest idealnym przykładem, sam tak w rodzinie przestawiam starsze osoby i podoba im się strasznie! Duże i wyraźne elementy, Możliwość przypięcia na ekranie głównym dużych kafelek wprost do
@michalkosecki: Ogólnie Wunderlist miał problemy z wydajnością, nie synchronizował mi się bez otwarcia (a niby miało to działać), zjadał baterię (niby 4-6% ale zawsze był na pierwszym miejscu).
TaskCrunch opiera się na ToDoist i działają przypomnienia offline (chociaż niby wymaga to premium) i synchronizuje się bez otwarcia apki i najważniejsze - kafelki się aktualizują. Jest wtyczka do Chrome, aplikacja na Windowsa (niestety nie metro).