Wpis z mikrobloga

@Elek93: Zamówię przy najbliższej okazji kilka żeby sprawdzić. O tych drip tipach to dowiedziałem się od RiP Tripp'a. To stoisko/sklep na którym pracujesz to jest odpowiednik takiej naszej polskiej wysepki esmokingword, czy coś w stylu e-dymu, mod4u etc?
  • Odpowiedz
@GaHee: Sprzedałem juz kilkaset zestawów. Większość starterow to ego 900mah i ce4. Praktycznie 100% ludzi jako drugiego atomizera biorą Aspire bvc i może 30% ludzi postanawia ulepszyć baterie i kupują 1300mah v/v. Mamy tylko dwa sklepy w których sprzedajemy zaawansowany osprzęt taki jak Atlantis, isticki, mechaniczne baterie, rda, krecimy grzałki itd itp. I to właśnie w Hounslow i Holloway bo tam akurat pracuje ^^. Miałem okazję poznać ludzi którzy pracują
  • Odpowiedz
@Elek93: Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Wydaje mi się, że w Polsce ludzie także decydują się na takie zakupy. Widać to po ludziach na ulicy. Każdy kupuje taki sprzęt jaki chce.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@GeHee: Ja do dzisiaj uważam ze jakikolwiek Spinner i dobry tank to więcej niż tak na prawdę potrzeba żeby zastąpić tytoniowe p-------y.
  • Odpowiedz
@Elek93: Zgadzam się z tobą. Tylko po pewnym czasie złapałem się na tym, że vapowanie stało się czymś więcej niż zwykłym zaspakajaniem głodu nikotynowego. Muszę przyznać, że jest to przyjemne zajęcie. Od zawsze lubiłem gry opierające się na upgrade'ach, jakieś tower defendy etc. Tu tak samo mogę sobie coś "wycraftować", upgrade'ować etc.
  • Odpowiedz
@GaHee: tak samo w moim wypadku. Jestem dość nietypowym #niebieskipasek , nie interesuje się motoryzacja, piłka, mój epizod z grami zakończyłem w wieku 16 lat i od kilku lat kisiłem ogóra w domu spędzając całe dnie na YouTube. Dzięki parowaniu poznałem fajnych ludzi do których często wychodzę, zrozumiałem podstawy elektroniki, dłubię tam przy moim sprzęcie od czasu do czasu i w końcu znalazłem swoją zajawkę =D zawsze byłem
  • Odpowiedz