Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +181
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +610
Człowiek, który zdecydował o porzuceniu tego tworu po 3 sezonach jest idiotą i powinien gnić w Sztumie.
Nawet nie wiem co powiedzieć, główny nurt fabuły - geniusz, wątki poboczne oraz rozwój poszczególnych postaci - arcydzieło. Cezar, Micheletto, Lukrecja, Katarzyna, kardynał Sforza...
Genialne. Kto nie widział niech odpala.
#seriale #hbo #rodzinaborgiow
Też uważam, że Rzym lepszy ale jemu należne honory są oddawane. Ten jest natomiast niedoceniony a do tego jak można było to przerwać -.-
@MorDrakka: Aż specjalnie posprawdzałem sobie szczegóły historyczne i powiem, że historia napisała scenariusz na jeszcze dobre 2 sezony albo przynajmniej jeden z przytupem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Owszem Rodrigo świetnie napisany i zagrany przez Ironsa ale z opinią na temat Cezara się kompletnie nie zgadzam, dla mnie idealnie pokazywał emocję, nutkę szaleństwa, namiętności, nawet jego głos gdy go podnosił zdradzał ten pierwiastek szaleńca.
Podobnie postać Katarzyny.