Aktywne Wpisy
wykop +83
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +751
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
2. Miej chłopaka i zazdrosną przyjaciółkę
3. Przyjaźń z przyjaciółka trwa 13 lat, a z chłopakiem rok
4. Zwierzaj jej się, staramy pomagać sobie nawzajem, oraz chcesz jak najlepiej dla niej
5. Twierdzi iż jestem zaślepiona Sebixem, ponieważ „świata poza nim nie widzę”
6. Olej to co powiedziała, bo to jest wyimaginowane
7. Stwierdziwszy, że nie będzie się wtrącać w nasze sprawy, robi to
8. Twierdzi, abym radziła sobie sama, gdy nie proszę ją o pomoc
9. Oferuje mi pomoc w nauce, po czym odwołuje te słowa spowodowane przez zazdrość
10 Codziennie spotykamy się, po czym twierdzi, że nie poświęcam jej czasu
12 Ciąg dalszy o-----------a inb z jej strony oraz foch z przytupem
13 Staraj się jej pomoc w rożnych problemach, a w odwecie ona ma cie w dupie
14 Postawiła ultimatum albo ona albo chłopak
15 Brak profitu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
i co Mireczki posąpić w tej sytuacji?
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #friends #zwiazki
Jak to jest że jak chłopy są kumplami całe życie to trudno rozwalić taką przyjaźń a w przypadku kobiet częściej to już nie tak kolorowo, kłótnie,godzenie się i znowu kłótnie itd
W dupie mam takie fałszywe przyjaźnie. Doszłam do wniosku,że ogólnie z dziewczynami są same problemy. Problemy trzeciego świata, nie zadzwoniłaś - foch, aha spoko, nie polajkowałaś mojego zdjęcia. Itd. Ostatnio koleżanka jebła focha, bo z drugą koleżanką szłyśmy w tej samej linii na przejściu dla pieszych, a ona została krok za nami. *__*
@nerwicaaa: Ile masz lat? Bo foch o taką pierdołę pachnie mi "prokuratorem" :)
Moja siostra miała masę różnych akcji ze swoimi przyjaciółkami ( od wielu lat jej mówiłem że to śliskie węże i żeby czym