Wpis z mikrobloga

1. Bądź mną
2. Miej chłopaka i zazdrosną przyjaciółkę
3. Przyjaźń z przyjaciółka trwa 13 lat, a z chłopakiem rok
4. Zwierzaj jej się, staramy pomagać sobie nawzajem, oraz chcesz jak najlepiej dla niej
5. Twierdzi iż jestem zaślepiona Sebixem, ponieważ „świata poza nim nie widzę”
6. Olej to co powiedziała, bo to jest wyimaginowane
7. Stwierdziwszy, że nie będzie się wtrącać w nasze sprawy, robi to
8. Twierdzi, abym radziła sobie sama, gdy nie proszę ją o pomoc
9. Oferuje mi pomoc w nauce, po czym odwołuje te słowa spowodowane przez zazdrość
10 Codziennie spotykamy się, po czym twierdzi, że nie poświęcam jej czasu
12 Ciąg dalszy o-----------a inb z jej strony oraz foch z przytupem
13 Staraj się jej pomoc w rożnych problemach, a w odwecie ona ma cie w dupie
14 Postawiła ultimatum albo ona albo chłopak
15 Brak profitu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

i co Mireczki posąpić w tej sytuacji?

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #friends #zwiazki
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan-K: masz rację! Dlatego ja już praktycznie nie mam koleżanek (tylko dwie), większość moich znajomych to niebieskiepaski, bo mają dziołchę, czy nie mają, to nie wpływa na nasze kontakty.
  • Odpowiedz
@Pan-K: W dupach się poprzewracało. Dziewuchom oczywiście!
W dupie mam takie fałszywe przyjaźnie. Doszłam do wniosku,że ogólnie z dziewczynami są same problemy. Problemy trzeciego świata, nie zadzwoniłaś - foch, aha spoko, nie polajkowałaś mojego zdjęcia. Itd. Ostatnio koleżanka jebła focha, bo z drugą koleżanką szłyśmy w tej samej linii na przejściu dla pieszych, a ona została krok za nami. *__*
  • Odpowiedz
@ninakraviz: nie zdziw się że pewnego dnia któryś z tych kolegów zapragnie czegoś więcej, bo tak to już bywa z facetami jako że jesteśmy wzrokowcami to lubimy utrzymywać kontakt z ładnymi koleżankami :)

@nerwicaaa: Ile masz lat? Bo foch o taką pierdołę pachnie mi "prokuratorem" :)

Moja siostra miała masę różnych akcji ze swoimi przyjaciółkami ( od wielu lat jej mówiłem że to śliskie węże i żeby czym
  • Odpowiedz
@Pan-K: Miałam już co najmniej pięć takich akcji, dlatego podchodzę z duzą dozą ostrożności do tematu. Mimo wszystko nadal wierzę w kilka swoich relacji z niebieskimi, że nie są podszyte niczym więcej z ich strony, tak jak nie są podszyte z mojej (mimo że obiektywnie to fajni faceci). @hope199: jeszcze dużo będziesz miała koleżanek, młodziutkie jesteście!
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@ninakraviz: Jestem wpełni świadoma ile mam lat i to co mnie czeka jeszcze w przyszłości tylko widzę dużą przepaść pomiędzy mną, a ludźmi w moim wieku. Zachowuja się jak dzieci co mnie strasznie irytuje, dlatego na ogol dobieram sobie starszych znajomych.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@ninakraviz: Tak zapewne, nawet już nie próbuje jakoś z nią się dogadać bo co kolwiek bym nie zrobiła to jest złe... Żałosne zachowanie i tyle, dlatego popieram fakt, że lepiej sie przyjaznic z niebieskimi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@bialysony: Mam teorię, że zachowuje się tak bo matka jej zmarła i ojca nie ma. Może trudne dziecintwo ma jakis wplyw. Strach przed strata ostatniej bliskiej Ci osoby...
  • Odpowiedz