Wpis z mikrobloga

@macq2309: pamietam jak za czasow hiphopowcow byly modbe baggy jeansy. ktolowaly firmy malita, b3, mass etc. i wlasnie b3 wypuscila serie apodni ktore byly szerokie w kroku, ale mialy zwezone nowgawki - wygladalo to tak jakby ktos sobie nasral w gacie i zwezyl nogawki zeby mu to nie wyplynelo. W zamian uzytkownik takich spodni mial zawsze cieplusio i miekko w okolicach lydek/kostek. jak widze pinrolle to sie zastanawiam czy tez chodzi
@Fiotr_Pronczewski: ale kisne XD Dla wykopków pinrolle są wyznacznikiem orientacji.
Wiesz, dla jednych dobrze wyglądają #!$%@? bojówki i kuc, dla drugich dobrze wyglądają ubrania powiedzmy "przeciętne" i nie wyróżniające się, dla trzecich pinrolle są spoko i nie wiem co tu mają do rzeczy tęczowi chłopcy. Sam śmigam z pinrollami jak jest ciepło i nie spotkałem się z żadną tęczową propozycją, a i dla mojego różowego podwinięte spodnie są bardzo ok. Moda
@macq2309: nie jest to dla mnie wyznacznik, jest mi to obojetne, uzylem tego sformulowania bo pokazywanie kostek bylo kuszeniem w dawnych latach xD. oczywiscie ze wiem o co chodzi z pinrollami, chodzi o to zeby pochwalic sie ze nosze newbalanca, rosha albo jakis inny pume retro. wiem ze to jest moda, ale jezeli za robieniem pinrolla stoi wlasnie chec pochwalenia sie obuwiem to uwazam to za narcyzm i nowobogactwo. Jednak podtrzymuje