Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Mam takie małe pytanko do wszystkich antynatalistów. Bo zawsze mówicie coś w stylu że nie chcecie mieć dzieci, bo nie chcecie nikogo skazywać na cierpienie na tym świecie. I spoko, Wasza sprawa. Ale namawiacie też do tego innych, a niedawno nawet był post o jakimś happeningu antynatalistycznym.
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
No ale już jesteście na tym świecie. Inni też są. A skoro to takie cierpienie, to nie próbowaliście może jakoś pomóc ulżyć w cierpieniu, tym
Glock 19 z drugiej ręki, 1750 zł. Moja pierwsza b--ń.
#gunboners #projektdedal #bron #braterstwo
Należy zatem pracować nad obniżeniem kosztów. Jak ja nie mogłem znaleźć stowarzyszenia kolekcjonerskiego, które przyjęłoby mnie bez problemów i za niewielkie pieniądze (przyznam, że szukałem bardzo słabo, bo jest trochę fajnych stowarzyszeń) to założyłem WŁASNE z dwójką braci. I teraz jest za darmo.
Tak samo można by zrobić z klubem sportowym i znowu 360 zł opłaty rocznej by odleciało. Ale nie wszystkie koszty
Ale to trzeba chcieć, a nie zamykać się w kółeczku wzajemnej adoracji ludzi posiadających u nas b--ń, udawać, że wszystko jest w porządku (no bo dla nas jest dobrze, a opinia innych
Większość broni jest droga. To są produkty zachodnie, sprowadzane do nas w niewielkich ilościach przez koncesjonowane podmioty. Przebitka bywa spora.
Można natomiast kupić po taniości zwykły rewolwer już od 400 zl (porządny, poprawny) albo stare pistolety radzieckiej czy polskiej
No bo i w sumie jak
Mi się wydaje, że 75% Polaków może uzyskać pozwolenie.
To mnie pocieszyłeś, ze mną nawet pies się nie liczy :< ...
@agablazej: Lufa tak pod kątem odstaje. Taki design przy złożeniu. Na pewno ma to solidne inżynieryjne podstawy.
2) Jak dostać zezwolenie na taki karabin samopowtarzalny szturmowy jak np. akm?
3) A jak dostać zezwolenie (o ile się da) na taki karabin wyborowy/snajperski jak np. Dragunov SVD (nie chodzi mi o kbks)