Wpis z mikrobloga

@natussy: ja to wiem ale jest tu taka jedna ktore sypie ser na dodatki a potem piętnuje i poucza innych czym jest "prawdziwa włoska pizza", na szczęscie siedzi cicho :)
@natussy: zamiast papieru do pieczenia mogłabyś podczas rozwałkowywania ciasta użyć nie mąki, a kaszy mannej, dzięki czemu nie musisz się martwić że coś się będzie kleić (no i nie musisz smarować blachy). Dzięki kaszy mannej pizza będzie bardziej chrupiąca. Jeszcze jednym protipem na domową pizzę jest kupienie okrągłych blaszek na pizzę, niby drobiazg ale lepiej się je coś co lepiej wygląda. No i ser powinien być na sosie, na górze same
@Psikot: na górze są tylko resztki sera, żeby było ładnie, nie sprofanowałabym tak pizzy! :)
blaszkę okrągłą z dziurkami mam zamiar kupić w najbliższym czasie, ale i tak nie miałabym jej przy sobie, bo tę pizzę robiłam w domu moich rodziców :)