Wpis z mikrobloga

#zbieramynabillboard

https://www.facebook.com/Grafika.Patriotyczna/photos/a.383094721773963.91495.382815518468550/755820067834758/?type=1&theater

A może coś takiego? Mogę napisać czy można użyć ich grafiki na ta akcje. Co myślicie?

I czy ktoś już zrobił wykop na ten temat? Jak coś to mogę się podjąć tego.

A co do rozgłoszenia naszej akcji to jeżeli już wszystko wypali to proponuje napisać do kilku profili na fb. Mam tu na myśli Red is bad, Grafika Patriotyczna, Surge Polonia, Ruch Narodowy, Marsz Niepodległości, Młodzież Wszechpolska, Młodzi dla Polski, Stowarzyszenie Odra Niemen, Stowarzyszenie Traugutt. Jak ktoś zna jeszcze jakieś strony co mogą nam pomóc to piszcie w komentarzach.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiszaW: Sprawdzać taga odnośnie czego?
@aaandrzeeey: No to można jakoś to zmodyfikować. Ale rozumiem, że napis ma być wyłącznie w angielskim? Ja proponowałbym w dwóch językach - angielskim i niemieckim.
  • Odpowiedz
@Cypiss: poza tym Ruch Narodowy to partia polityczna, a nie strona na facebooku. Surge Polonia nie będzie współpracować z RiB, które kosiło im pomysły, MW będzie chciało się na tym wypromować z pominięciem pozostałych (jak na wszystkich inicjatywach, których są współorganizatorami).
  • Odpowiedz
@MiszaW: Myślę, że w takiej akcji podziały nie maja znaczenia. Dałem tylko propozycje to rozważenia. Tutaj nie może obowiązywać zasada "dziel i rządź". Napisać zawsze warto, najwyżej będzie odmowa. Ja chciałem tylko aby o akcji dowiedziało się jak najwięcej osób.
  • Odpowiedz
@MiszaW: Oczywiście, że dużo zrobiliście. Widzę, że jest to jednorazowa akcja, a myślałem, że można byłoby zrobić coś większego. Nie pozostaje mi nic innego jak wpłacić pieniądze.
  • Odpowiedz
@SStnk:
@MiszaW: Ok! Chyba faktycznie trochę za mocno do tego podszedłem Na razie działamy z billboardem, aczkolwiek mam już kilka pomysłów. Wiadomo ile już pieniędzy wpłynęło na konto? Ja wpłacę po 10 z wiadomych przyczyn. Pozdrawiam!
  • Odpowiedz