Aktywne Wpisy

Chłop miesiąc temu wszedł na #gielda za 90% oszczędności życia (150k PLN) i wszystko na czerwono 🙁

El_Kamilos23 +24
Czy też tak ubolewacie z powodu totalnego położenia laski na segment D w motoryzacji?
Kolejne modele jak Hyundai i40, czy Ford Mondeo wcześniej zostają porzucane i zastępowane przez nudne suvy. Jaka jest Wasza opinia? #ankieta #motoryzacja #pytaniedoeksperta #nowetechnologie
Kolejne modele jak Hyundai i40, czy Ford Mondeo wcześniej zostają porzucane i zastępowane przez nudne suvy. Jaka jest Wasza opinia? #ankieta #motoryzacja #pytaniedoeksperta #nowetechnologie
źródło: 5B7E8DA5-2C73-4149-9A65-AF2CEBBAC888
PobierzCzy chcielibyście nowe Mondeo, i40 itp.? Np. pięknym dużym nadwoziu kombi?
- Jeszcze jak! 79.3% (219)
- Komu to potrzebne? 20.7% (57)

https://www.facebook.com/Grafika.Patriotyczna/photos/a.383094721773963.91495.382815518468550/755820067834758/?type=1&theater
A może coś takiego? Mogę napisać czy można użyć ich grafiki na ta akcje. Co myślicie?
I czy ktoś już zrobił wykop na ten temat? Jak coś to mogę się podjąć tego.
A co do rozgłoszenia naszej akcji to jeżeli już wszystko wypali to proponuje napisać do kilku profili na fb. Mam tu na myśli Red is bad, Grafika Patriotyczna, Surge Polonia, Ruch Narodowy, Marsz Niepodległości, Młodzież Wszechpolska, Młodzi dla Polski, Stowarzyszenie Odra Niemen, Stowarzyszenie Traugutt. Jak ktoś zna jeszcze jakieś strony co mogą nam pomóc to piszcie w komentarzach.
@aaandrzeeey: No to można jakoś to zmodyfikować. Ale rozumiem, że napis ma być wyłącznie w angielskim? Ja proponowałbym w dwóch językach - angielskim i niemieckim.
@Cypiss: tego taga
@MiszaW: Ok! Chyba faktycznie trochę za mocno do tego podszedłem Na razie działamy z billboardem, aczkolwiek mam już kilka pomysłów. Wiadomo ile już pieniędzy wpłynęło na konto? Ja wpłacę po 10 z wiadomych przyczyn. Pozdrawiam!