Aktywne Wpisy
cyganztorunia +80
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
źródło: moszczynska_aleskandra_in_love
Pobierz
enforcer +995

https://www.facebook.com/Grafika.Patriotyczna/photos/a.383094721773963.91495.382815518468550/755820067834758/?type=1&theater
A może coś takiego? Mogę napisać czy można użyć ich grafiki na ta akcje. Co myślicie?
I czy ktoś już zrobił wykop na ten temat? Jak coś to mogę się podjąć tego.
A co do rozgłoszenia naszej akcji to jeżeli już wszystko wypali to proponuje napisać do kilku profili na fb. Mam tu na myśli Red is bad, Grafika Patriotyczna, Surge Polonia, Ruch Narodowy, Marsz Niepodległości, Młodzież Wszechpolska, Młodzi dla Polski, Stowarzyszenie Odra Niemen, Stowarzyszenie Traugutt. Jak ktoś zna jeszcze jakieś strony co mogą nam pomóc to piszcie w komentarzach.
@aaandrzeeey: No to można jakoś to zmodyfikować. Ale rozumiem, że napis ma być wyłącznie w angielskim? Ja proponowałbym w dwóch językach - angielskim i niemieckim.
@Cypiss: tego taga
tyle się udało załatwić, to chyba już coś jest, nie?
dowiedzą się jak będą wisieć. robiąc ogólnoprawicowy front zbiórki 2000 złotych tylko narobimy gównoburzy.
@MiszaW: Ok! Chyba faktycznie trochę za mocno do tego podszedłem Na razie działamy z billboardem, aczkolwiek mam już kilka pomysłów. Wiadomo ile już pieniędzy wpłynęło na konto? Ja wpłacę po 10 z wiadomych przyczyn. Pozdrawiam!