Aktywne Wpisy
eisil +55
Nic mnie tak nie dołuję jak moja sytuacja zawodowa. Nie mam wyuczonego żadnego fachu, w dodatku mam dwie lewe ręce. Mam 23 lata, nigdy nie pracowałem i odczuwam ogromny strach przed tym. Nie mam żadnego wykształcenia w konkretnym zawodzie, to znaczy mam, ale nie znajdę w sumie po tym żadnej pracy xD Nie dostrzegam żadnej profesji którą mógłbym się zajmować, ja się naprawdę do niczego nie nadaję XD W dodatku mam fobię
ChomikTwardyposlad +114
Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie do artykułu, to myślałem że to żart, albo że to zdjęcia z procesu zakładania, ale nie. Jak się okazuje to efekt końcowy. Zajebiście. Kable na zewnątrz, całość pod chmurką - tylko czekać aż mocniej popada, to życzę powodzenia z ładowaniem. Wygląda to licho. Obstawiam, że zaraz jakiś gimnazjalista, albo dres zerwie/uszkodzi z nudów. Do tego nie każdy nosi ze sobą kabelek USB. Powinny wystawać krótkie kabelki z wtykiem microUSB, ewentualnie z wtykiem do ajfonów, w stosunku liczbowym odwzorowującym stosunek tychże produktów do innych. No i na koniec - jak to wygląda?! Bardziej amatorsko chyba się nie da.
#krakow #januszeinzynierii
Chodzi o to, że ta prowizorka to jakiś żart. Chcą w oparciu o to zbadać, czy ludzie by tego używali i na ile jest to awaryjne - to ja od razu mówię - jest bardzo awaryjne, mało trwałe i ludzie nie będą korzystać, bo nie mają przy sobie zawsze kabelka.
Jak już
@vipe: no właśnie - nie dało się tego zrobić jakoś estetycznie? Brakuje tylko żeby to było na gumie do żucia przyklejone...
@vipe: nie mają kabelka bo nie mieli gdzie ładować, teraz jak odkryją gniazdka, to zabranie ze sobą kabelka, który zajmuje tyle co nic jest najmniejszym problemem.